Nu växer Snabbfotings team med Fredrik Melin

Varmt välkommen till Fredrik som går in som affärs-PT under Snabbfotings varumärke Aktiejogg. Fredrik stärker upp med ekonomicoaching och ekonomiartiklar. Fredrik har en gedigen bakgrund med 25 år på aktiemarknaden. Fritiden rymmer familj, bollsporter, podcasts och att skriva musik.

Följ vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad inom digitalisering, innovation, kompetensutveckling och framtidens hälsa för hållbara organisationer.

Om du vill ha mer information om Aktiejogg eller få ekonomicoaching, kontakta Fredrik på [email protected] Har du frågor om Snabbfotings digitala utbildningstjänster eller Startup Jogg, slå Ewa en signal på 070-7695710.

Kontakta oss

 

 

Vi erbjuder digitala utbildningslösningar till företag. Kunskap är näring för hållbara organisationer.