Nu växer Snabbfotings team med Fredrik Melin

Varmt välkommen till Fredrik som går in som affärs-PT i Snabbfotings Aktiejogg. Fredrik stärker upp med ekonomicoaching och artiklar på bloggen och i månadsbrevet. Fredrik har en gedigen bakgrund med 25 år på aktiemarknaden. Fritiden rymmer familj, bollsporter, podcasts och att skriva musik.

Redan i nästa månadsbrev kan du läsa en ekonomiartikel av Fredrik. Det kommer en välfylld utgåva innan Lucia från Snabbfoting.

Prenumerera på månadsbrevet!

Om du vill ha mer information om Aktiejogg eller få ekonomicoaching, kontakta Fredrik på [email protected] Har du frågor om Snabbfotings digitala utbildningstjänster eller Startup Jogg, slå Ewa en signal på 070-7695710.

 

Vi hjälper företag att skapa hållbar hälsa, bättre beslutsfattande och innovationskraft med digitala friskvårds- och utbildningstjänster samt effektiva affärsmöten med enkel träning.

Kontakta oss