WorkSpace Sweden – forumet för morgondagens arbetsplats 11-12 april

Snabbfoting Group diskuterar framtidens lärande på WorkSpace Sweden

Vi diskuterar framtidens lärande på morgondagens arbetsplatser och visar exempel på moderna digitala utbildningslösningar på Stockholmsmässan.

 

Aldrig förr har arbetsplatsens utveckling varit en viktigare ledarskapsfråga än nu. Den snabba digitaliseringen utmanar företag och organisationer på alla plan. Såväl affären som organisationen ska bli mer digital, innovativ, hållbar och snabbfotad. Medan arbetsgivare förväntar sig sällan skådade resultat från både medarbetare och giggare, har morgondagens talanger helt nya krav på medarbetarupplevelsen.

Vilken strategi har ditt företag för att bli morgondagens nytänkande, och därmed mest attraktiva, arbetsplats? Vad behöver ni göra och hur tar ni er dit?

Boka med rabattKOD SNABBFOTING10

Kod SNABBFOTING10 för 10% extra rabatt!

 

På WorkSpace Sweden 2019 får du nätverka, skaffa ny kunskap och diskutera lösningarna för framtiden. Under två energifyllda dagar utforskar vi tillsammans hur morgondagens arbetsplats blir en talangmagnet och ett affärskritiskt verktyg för att möta utmaningarna som ingen organisation kan värja sig mot. Du får du veta allt om framtidens kontor, digitaliserade arbetsplatser, nya arbetssätt, Employee Experience och mycket mer.

Vill du utforska digitalt lärande på morgondagens arbetsplats tillsammans med oss?

Varmt välkommen till WorkSpace Sweden den 11-12 april!

Frågor? Sänd ett meddelande via kontaktsidan eller maila [email protected]

 

Vi digitaliserar ditt lärande och fyller kunskapsgap. Vi erbjuder strategi, Platform-as-a-service och gör implementation med specialité för bite-sized and reinforcement learning. De senaste åren har vi tagit fram ett urval av kvalitetssäkrade moderna plattformar och verktyg och arbetar tillsammans med våra partners SwissVBS och Bonnier Academy.