Övervinn the Forgetting Curve med personaliserat lärande

Organisationer ägnar enorma resurser på formell utbildning. Men hur ser det ut när utbildningen är klar? Personaliserat lärande kan hjälpa dig öka effekten.

 

Forskning visar att över 70% av det vi lär oss är bortglömt inom 24 timmar. Inom en vecka har vi tappat hela 90%.

 

lärande och the forgetting curve

I en allt mer komplex digital värld, med så mycket som tävlar om vår uppmärksamhet, är det en formidabel utmaning att övervinna the Forgetting Curve. Så hur kan vi försäkra oss om att vår utbildningsbudget når de uppsatta målen?

Möt ECHO, en mobil reinforcement-app i framkant, specifikt designad för att övervinna the Forgetting Curve och maximera inlärningseffekten.

I grunden ligger SwissVBS Reinforcement plan, med så kallat förstärkt- och individanpassat lärande. Det är ett inlärningssystem noga designat och utvecklat av vår partner SwissVBS internationellt erkända team av experter.

 

Varje program är unikt anpassat till din organisations inlärningsbehov. Snabbfoting, den nordiska återförsäljaren av ECHO hjälper dig mappa upp kompetenser, nyckeltal, vi bygger upp inlärningsresor och skapar en mobile-first reinforcement-upplevelse som är genomgående intelligent, målinriktad och just-in-time. Sen slår vi på knappen och låter ECHO göra jobbet.

 

En dynamisk frågemotor som anpassar sig efter dina inlärningsbehov, med ett urval tips, flashcards, utmärkelser, checklistor – allt du behöver för att lyckas, och allt förpackat i en intuitiv och användarvänlig design.

Skapa ditt egna Reinforcement-schema och anpassa din upplevelse. Du behöver inte ens en nätverksuppkoppling. Under skalet har du en app som genererar ett kraftfullt dataunderlag som du kan analysera med Microsoft Power BI. Det kommer revolutionera hur din organisation mäter framgång, och kommer hjälpa dig förstå dina deltagares behov.

Med ECHO får du inte bara en skräddarsydd lärapp, utan en rakt igenom kundanpassad lärupplevelse i mobilen, byggd från grunden och med support. Vi tar det extra steget för att du ska lyckas – det är det som utmärker vår partner SwissVBS. Snabbfoting-teamet är stolta att vara Nordisk återförsäljare och del av detta.

Så hur tänker du överbrygga gapet för lärande och prestation? Det är dags att ta din utbildning till nästa nivå, och maximera potentialen i din organisation. Med ECHO!

Kontakta oss så berättar vi mer om!

Kontakta oss

Läs mer:

Öka försäljningen med naturligt lärande

Maximera dina medarbetares kompetensöverföring

Lärandekultur