Sommarhälsning – nu är ledigheten här

Årets ljusaste dag är här och sommaren står för dörren.

Om några dagar kan vi som bor i Sverige njuta av smultron, färskpotatis, sill och gräddfil och fira midsommar tillsammans. Det är stort! Det är fint att vi kan träffas, visa respekt och hänsyn till varandra med social distans och leva ett liv mer fritt än många kunnat sedan Coronapandemin bröt ut.

Sommarsemestern sammanfaller väl med det glädjande beskedet att restriktionerna lättar något. Nu väntar en ljusare höst och positiva framtidsutsikter med kontor som vi snart kan besöka igen. Det kan vi alla glädjas åt efter en omvälvande tid för många.

För Snabbfoting har trenden i år varit en positiv utveckling och ett högt tempo. Det började redan under hösten med förfrågningar om uppdrag inom edtech-rådgivning och onboarding drivet av pandemin. Fokuset och den affärsmodell vi tillämpar gör att vi kan utvecklas organiskt i den takt som vi planerat.

Under årets första halva har vi växt med en medarbetare, fått flera nya kunder, och vi ser en ljus utveckling i hela vår bransch. Flera gjorda investeringar i år har lagt grunden för en positiv utveckling.

Vår interna uppbyggnad av processer och utsökning av digitala verktyg har gjort att vårt arbete är effektivare och ger en högre användarupplevelse för slutanvändaren. Det är en sådan glädje för oss att se resultatet av att våra lösningar gör jobbet som det är tänkt. En bra plattform, UX och skräddarsytt content gör hela skillnaden.

Varje nytt uppdrag vi gör kan jämföras med att bygga ett hus som behöver ritas, byggas, fyllas, målas, och som våra kunder ska trivas i. Vi har inga färdiga ritningar. Vi har processerna, och ritningarna utvecklar vi tillsammans med våra kunder. Dina behov och beteenden är det som avgör vad slutprodukten gör, visar och ger för resultat.

Det är lika spännande varje gång!

Men nu är det sommar! Jag hoppas att du har rosor på kind och solsken i blick, och att du får gott om tillfälle att koppla av i hängmattan. För vår del blir det sköna promenader, böcker och planering inför en tid då vi återigen kan resa och mötas.

Tack för att du följer med oss. We make learning happen.

Varma sommarhälsningar

Ewa Hutmacher, vd