AKTUELLT

2016-12-05 Pressmeddelande – Må bra med ett vältränat intellekt i en vältränad kropp.

Snabbfoting är nu klar med betatester och produktutveckling för varumärket Startup Jogg och Aktiejogg som gjorts under året med stöd av Start-up Stockholm. Individuella kunskapsmöten är paketerade och klara och gruppmoment och digitaliserad utbildning förbereds nu. Potentialen är stor i detta utbildnings- och motionskoncept där Snabbfoting har skapat en lösning för att minska dagens ökande folkhälsoproblem och ohälsa. Hela meddelandet finns att läsa här.

 

2016-07-19 Snabbfoting har blivit utsedd till kundcase hos Start-up Stockholm. Läs hela kundcaset här: Snabbfoting – idéer blir verklighet med motion.

De bästa idéerna kläcker Ewa Hutmacher 37 år, grundare till Snabbfoting under sina löprundor, något som idag blivit verklighet för andra i ett utbildnings- och motionskoncept. Idén Aktiejogg dök upp 2013 på en löprunda efter att ha lämnat en lång karriär i finansbranschen som produktutvecklare och placeringsrådgivare.

ewahutmachersnabbfoting

 

2016-05-31 Startupjogg, en tjänst för startups, entreprenörer och företagare i utbildnings- och motionskonceptet Snabbfoting Academy. Ett samarbete tillsammans med Start-up Stockholm. Bokning via Start-up Stockholms hemsida.  

IMG_5088

2016-05-11 Gästblogguppdrag på Businesswomen.se Ewa Hutmacher är ny gästbloggare på Businesswomen.se. ”Därför ska du läsa min blogg”

2016-05-02 Crawl like a pro! – SAFE Swim Camp 17-19 juni. Snabbfoting i samarbete med SAFE Education och TA TAG.

safeswimcamp

Lär dig simma och träna i vatten mer effektivt för att t ex klara årets olika lopp som går under året. Fullspäckad helg med teori och praktik centralt i Stockholm.

 

2016-04-07 Snabbfoting flyttar nu in på H2 Health Hub, ett co-working space för digital hälsa

Snabbfoting flyttar sin verksamhet till H2 Health Hub, ett co-working space, för att utveckla företaget vidare. Snabbfoting har en längre tid utvecklat ett utbildnings- och motionskoncept för bättre hälsa och flytten passar väl in i företagets strategi. Här kommer framtidens hälsoinnovatörer att kunna arbeta tillsammans och dra nytta av kunskap och nätverkande.

2016-03-21 Träna vattenlöpning i sommar med Snabbfoting på Vanadisbadet. Start 1 maj till 15 september. Läs mer här.