Event med tema löpteknik:

Bli en bättre löpare! Öva praktisk träning i löpteknik i liten grupp. 

Välj bland dessa kvällar 11 & 12 maj.

Boka in praktisk träning i löpteknik. Bli en bättre löpare! Ta chansen att bli snabbare, mer löpekonomisk och mindre skadebenägen. Du kommer få öva, ta med dig värdefulla tips hem och skräddarsydda löpteknik & styrketräningsövningar anpassade för dig. Detta sker i små grupper om max 6 personer, nu 395  (ord 495 kr). Klicka för att läsa mer.

Exempel på event 2015

Snabbfoting hos Röhnisch på frukostföreläsning 6 maj. Tema kost för träning och lopp.

Föreläsning med frukost den 6 maj, start kl 8 hos Röhnisch Brand Store i Stockholm.

Spring-prenumerant eller hyregäster hos The Park i Stockholm fick ett specialerbjudande. De var med i lottning av biljett till praktisk löpteknikträning i liten grupp i maj alternativt presentkort värde 495 kr. Vill du bli Spring-prenumerant, meddela Ewa på Snabbfoting (se kontaktuppgifter längre ned).

eventsnabbfotingrohnisch

De anmälda fick kunskap om att ”Ladda rätt för lyckade lopp! Allt för att lyckas och göra extra bra och samtidigt fortsätta ha en sund hel kropp under löpsäsongen.

Gästerna fick frukost, goodiebag och fina erbjudanden av både Snabbfoting och Röhnisch.

frukostmacka

goodiebagsnabbfoting

magasinspring2015

 

Löpkväll 31 mars, Snabbfotings event hos Löplabbet – Bli en bättre löpare! Ett löpteknikevent med backintervallpass utomhus och teknikföreläsning

Slide1

Snabbfotings event hos Löplabbet kvällen den 31/3 hade temat ”Bli en bättre löpare”. En kväll som var välfylld med löpteknik för att bli snabbare, mindre skadebenägen och tips för att hitta flowet när du springer.

Det bjöds på pass ute med backintervaller med snabbhetsträning för att sedan springa tillbaka till Löplabbet och få kunskap genom föreläsning om löpteknik som Ewa Hutmacher höll i. Efterföljande mingel, skoutprovning och shopping med fin rabatt i Löplabbets butik på i Stockholms City (Kungsgatan 35).

Alla anmälda fick fin goodiebag! Pocketförlaget och Spring bidrog bland annat med som påskpresent. Kika nedan.

Nyfiken på att prenumera på spring för specialerbjudanen framåt Klicka på länken för att bli prenumerant.

Goodiebag Eventet Bli en bättre löpare hos Löplabbet

Goodiebag Eventet Bli en bättre löpare hos Löplabbet