Tävla med Diabetes Wellness Sverige och Snabbfoting

Nu har du chansen att vinna ett komplett träningspaket i julklapp från Snabbfoting inför 2017. Tävla om den bästa julklappen du kan ge dig själv, allt du behöver göra är att svara på fyra snabba frågor och motivera varför just du ska vinna. Läs mer om priserna längre ned.

 

TÄVLA NU 

 

1:A PRIS – 2500 kr

Enkel motion och kost gör dig piggare, friskare och mer fokuserad. Tillsammans skapar vi en handlingsplan för att göra kost och träningen till goda vanor. Vi sätter upp relevanta mål och diskuterar vad du behöver för att åstadkomma de resultat du drömmer om. Det ingår hälsoenkät och en analys av vikt, kroppsfett, muskelmassa och fett kring de inre organen. En bra start för 2017!

  • Kost- och hälsosamtal, 1ggr 55 min
  • Personlig träning, 1ggr 55 min
  • Startkit med bl a vattenflaska, mössa
  • Mål och handlingsplan
  • Uppföljning 30 min
  • Presentcheck, träna 2 för 1 vid ett tillfälle. Köp före 30:e december

2:a och 3:e PRIS:

En härlig jul-goodiebag med gåvor från Snabbfoting och Diabetes Wellness Sverige.

 LYCKA TILL


Om Diabetes Wellness Sverige

Diabetes Wellness Sverige är en insamlingsstiftelse med 90-konto. Vi har som ändamål att stödja diabetesrelaterad forskning som vi tror har störst förutsättningar för att få fram förbättrade behandlingsmetoder för både typ 1 och typ 2 diabetes där vår vision är ett botemedel mot diabetes. Ett annat ändamål är att informera allmänheten om diabetes och dess komplikationer samt vad man kan göra för att minska risken att drabbas av sjukdomen.

Om Snabbfoting

Snabbfoting är ett innovationsdrivet företag som arbetar med friskvård inom främst konditionsträning, hållbar hälsa och ekonomi. Möten med människor och att se dig utvecklas och må bra är vår drivkraft.

Snabbfoting är enkla, personliga, lyhörda och snabbrörliga för att kunna möta dig där du står idag. Företaget grundades 2014 efter en aktiv livsstilsförändring. Ett par nya skor förändrade allt.