Hos Snabbfoting betalar du per faktura på 10 dagar. Du har 14 dagars ångerrätt förutsatt att du ej påbörjat tjänsten alternativt att varor är i oanvänt skick. Trä­ning sker under eget an­svar med egen för­säk­ring. In­di­vi­du­el­la sam­tal och råd­giv­ning be­hand­las med sek­re­tess. Vi delar ej upp­gif­ter med tred­je part. Vid avbokning senare än 48-timmar före start debiteras full taxa.

Kontakt & frågor

Har du frågor eller vill anmäla dig till mindre grupp för konditionsträning eller företagslösning? Skicka ett mail eller ring oss gärna på 070-7695710. Vi sätter ihop paketlösningar, kost- och träningsprogram och matchar med kompetens som passar ditt behov. Som trogen kund premieras du med reducerade priser.

 

Du betalar endast för de tjänster du köper och inga gymavgifter eller tillägg tillkommer. Enkelt mellanmål inkluderas vid träning och vi bjuder på kaffe eller te och frukt vid hälsosamtal.

Motivation, coaching, kost och träning vinner i längden. Ideér blir verklighet med motion.

Vad säger våra kunder?

Paul B

Paul B

Aktiejogg

Körde just min första aktiejogg med Snabbfoting! Så himla skönt format att ta möten på. 45 min anpassad jogg samtidigt man kan ställa frågor till en expert och få smarta tips. Ewa, du har ett toppen koncept i det här! Snyggt, välorganiserat och givande.

Helene Rothstein

Helene Rothstein

Företagslöpning

Jag tänker ofta på vad jag lärde mig under den träningen, även när jag är ute på egen hand i spåret. Helheten var ärligt talat som en av mina bästa arbetsdagar. Jag har nu bytt arbetsplats och förespråkar verkligen att löpträna tillsammans. Man hejar på varandra och tränar ihop samtidigt som det är individuellt.

Ann-Christin V, frilansare

Ann-Christin V, frilansare

Startup Jogg

Upplevelse av Snabbfotings Startup Jogg: Bra start på min dag! Jag var trött och och inte så sugen innan ...   Efter 45 minuters rask promenad på temat kreativitet och innovation är jag nu pigg, på gott humör och har flera nya idéer och tankar bubblande i min hjärna! Skönt, mer energi, bättre än förväntat.

Helen N

Helen N

Konditionsträning

Upplever mig piggare, men också nöjd med att hålla en kontinuitet i träningen. Att inte slippa "börja om" hela tiden.

Pernilla L

Pernilla L

Aktiejogg (duomöte)

Hur upplevde du att Aktiejogga med en expert? Det kan kännas ganska stelt på ett kontor och man kan också känna sig ganska "liten" och i händerna på en rådgivare. Att komma ut på neutral mark gör att man känner sig mer likvärdig rådgivaren. Och hela mötesformen känns mer avslappnad.

Gunilla Sjöswärd

Gunilla Sjöswärd

Löpteknik

Jag får lära mig hur just jag ska göra för att springa rätt och du kan korrigera mig direkt för du ser vad jag behöver.

Jag har även blivit inspirerad att våga satsa på att springa längre lopp och att våga springa snabbare.

Camilla W

Camilla W

Vattenlöpning med mellanmål

Jag kan verkligen rekommendera vattenlöping både i rehabsyfte, förebyggande syfte och som rolig alternativträning. Det är kul och inspirerande att bli coachad av Ewa, då hon förmedlar en lycka över träning och det smittar berättar Camilla.

Jag tycker om tanken att mat och träning går hand i hand och att det är något som Ewa har inkluderat i sina träningspass, dvs ett genomtänkt mellanmål som har ingått i priset för ett pass.