Vi stöttar organisationer att agera på COVID-19 genom lärande.


Här nedan presenterar vi två exempel på lärspår – utbud av onlinekurser, speciellt utformade för att hjälpa dina team att fortsätta prestera och känna sig stöttade under denna omskakande och förändringsintensiva period.

Vi stöttar organisationer att agera på COVID-19 genom lärande

För att bemöta COVID-19 och dess potentiella inverkan har Snabbfoting och vår partner GO1 för avsikt att hjälpa organisationer att tillhandahålla rätt utbildning och stöd till sina anställda. Få kostnadsfri tillgång till två utvalda lärspår med e-kurser speciellt utformade för att hjälpa dina team att fortsätta prestera och känna sig stöttade under denna omskakande och förändringsintensiva period.

Få 30 dagars fri tillgång

Transition to remote working

  • Managing Virtual Teams - 15 min
  • Collaborative Working - 15 min
  • Remote Working - 15 min
  • Office Ergonomics - 30 min
  • Stress, Anxiousness and Anxiety - 20 min

Mental Health and Wellbeing

  • Positive Thinking - 15 min
  • Wellbeing - 1 timme
  • Workplace Mental Health - 15 min
  • Stress, Anxiousness and Anxiety - 20 min
  • Healthy Quick Bites - 3 min

We make learning happen.

Snabbfoting maximerar din lärinvestering. Genom vårt partnerskap med GO1 tillhandahåller vi content från världens högst rankade utbildningsleverantörer.