Få fri tillgång till utvalda e-kurser i 30 dagar från vår partner Go1!

För att bemöta COVID-19 har Snabbfoting för avsikt att hjälpa företag att tillhandahålla rätt utbildning och stöd till sina anställda. Börja med två kostnadsfria e-kurspaket med lärspår som är speciellt utformade för att hjälpa dina team att fortsätta prestera och känna sig stöttade under denna omskakande och förändringsintensiva period. Du är snart igång!


Transition to remote working

  • Managing Virtual Teams - 15 min
  • Collaborative Working - 15 min
  • Remote Working - 15 min
  • Office Ergonomics - 30 min
  • Stress, Anxiousness and Anxiety - 20 min

Mental Health and Wellbeing

  • Positive Thinking - 15 min
  • Wellbeing - 1 timme
  • Workplace Mental Health - 15 min
  • Stress, Anxiousness and Anxiety - 20 min
  • Healthy Quick Bites - 3 min

We make learning happen.

Snabbfoting maximerar din lärinvestering. Genom vårt partnerskap med GO1 tillhandahåller vi content från världens högst rankade utbildningsleverantörer.