• 90% av det vi lär oss är bortglömt inom en vecka. Inte med reinforcement learning.

    Möt framtiden med lär-appen ECHO!

    Konsultera oss Aktuellt

Snabbfoting Group

- the digital learning professionals. Vi är nordisk återförsäljare av ECHO och partner till SwissVBS, ett full-service företag inom digital lärdesign och produktion.

Maximera avkastningen för ditt lärande med ECHO

Vad händer efter att din utbildning är över? Möt ECHO, en mobil reinforcement-app designad för att förbättra behållningen, stärka inlärningen och maximera avkastningen på din investering. Med förstärkt och anpassat lärande kan du övervinna the forgetting curve. Så mycket som 90% av det vi lär oss är bortglömt inom en vecka (s.k. Ebbinghaus curve). Vi skapar en unik Learning Reinforcementplan för ditt behov, säkrar kompetens samt fyller kunskapsluckor effektivt. Undvik dyr repetition och återinlärning med ECHO!

Vi berättar gärna om ett kundecase i ett större företag som lyckats förbättra behållningen och avkastningen på sin lärsatning.

Konsultera oss

Övervinn the Forgetting Curve

Undvik dyr repetition och återinlärning. Spar tid, pengar och fyll kompetensluckor.

Konsultera oss

Realtidsanalys av framstegen

 

ECHOs individuella lärspår med förstärkt lärande och relevant material till deltagaren spar tid och pengar för din organisation. ECHO förser dessutom organisationen med detaljerad data som du kan agera utifrån.

Den kraftfulla analytics-datan gör det möjligt att värdera teamets framsteg och ge rätt stöd och feedback.

KONSULTERA OSS

Boka en ECHO-demo idag!

Vad har ditt företag för utmaning inom lärande?