ECHO gör inlärning till en resa, inte en enskild händelse. Individanpassad Reinforcement learning ökar effekten.


ECHO - en mobil reinforcement-app som stärker inlärningen

Snabbfoting är den nordiska återförsäljaren av ECHO och partner till SwissVBS, ett full-service företag inom digital lärdesign och produktion.

 

Övervinn "the Forgetting Curve".

ECHO är grundad i vetenskapen, designad för den moderna användaren och förstärkt med användbara analyticsverkyg.

Maximera avkastningen för ditt lärande med ECHO

Om du tänker efter. Hur ser din utbilding ut idag på arbetet? Vad händer efter att din utbildning är över?

Möt ECHO, en mobil reinforcement-app grundad i vetenskapen, designad för att förbättra behållningen, stärka inlärningen och maximera avkastningen på din investering.

Med förstärkt och anpassat lärande kan du övervinna the forgetting curve. Så mycket som 90% av det vi lär oss är bortglömt inom en vecka (s.k. Ebbinghaus curve). Vi skapar en unik Learning Reinforcementplan för ditt behov, säkrar kompetens samt fyller kunskapsluckor effektivt. Undvik dyr repetition och återinlärning med ECHO.

 

BE OM EN DEMO

 

Miljonbelopp spenderas årligen på utbildning med låg kompetensöverföring.

En stor utmaning för organisationer är att de spenderar miljonbelopp på utbildning. De visar sig att endast en liten del av investeringen omsätts i verklig förbättring och resultat i verksamheten. Det är här vi på Snabbfoting kan hjälpa till.

Vi arbetar ämnes-, storleks- och branschoberoende i Norden med de ämnesområden du behöver stärka i din organisation.

Vi berättar gärna om ett kundecase i ett större företag som lyckats förbättra behållningen och avkastningen på sin lärsatsning.

 

Konsultera våra edtech-rådgivare

Guide

Hur bra är vi på att utveckla lärande som stödjer deltagare när det behövs som mest? I denna guide delar SwissVBS varför ”Moment of Need” är så viktigt. Få del av best practices strategier för att tillgodose behov både för lärande och utveckling. Ladda ned ›

Guide

Vad är Microlearning och hur kan det hjälpa din organisation? En väldesignad och effektiv microlearningstrategi kan ge värde för både deltagaren och ge signifikant påverka ROI. SwissVBS delar åtta nyckelprinciper som kan förbättra din microlearningstrategi. Ladda ned ›

 GE Water ILT Case

GE Waters utmaning: “Hur kan de försäkra sig att deras medarbetare fortfarande kommer ihåg allt de behöver känna till efter genomgången klassrumsträning?”

Med insikten att så mycket som 90% av det vi lär oss är bortglömt inom en vecka (s.k. Ebbinghaus curve), hur åstadkom GE Water lärande som förbättrade värdet av sin lärinvestering? Kontakta oss för att diskutera mer. Ladda ned kund-caset ›

Övervinn the Forgetting Curve

Undvik dyr repetition och återinlärning. Spar tid, pengar och fyll kompetensluckor.

Snabbfoting – the digital learning professionals. We make learning happen.

Realtidsanalys av framstegen

ECHOs individuella lärspår med förstärkt lärande och relevant material till deltagaren spar tid och pengar för din organisation. ECHO förser dessutom organisationen med detaljerad data som du kan agera utifrån.

Den kraftfulla analytics-datan gör det möjligt att värdera teamets framsteg och ge rätt stöd och feedback.

 

 

 

Snabbfoting Group AB är sedan 2018 den nordiska återförsäljaren av lärappen ECHO och partner till SwissVBS AG, ett full-service företag inom digital lärdesign och produktion. SwissVBS AG, grundades 2001 som en spin-off från Universitet i St. Gallen i Schweiz. De har erhållit flera utmärkelser för contentproduktioner, deras lärapp ECHO med reinforcement learning och microlearning samt deras utbildningslösningar. SwissVBS har skapat lärlösningar för flera av världens främsta bolag som t.ex Allianz, Colgate, Continental, Deutsche Bank, GE, Nestle, Novartis och Schindler och utbildat mer än 2 miljoner deltagare över hela världen. SwissVBS har kontor i Toronto, München och St. Gallen och Snabbfoting samarbetar med deras top-notch team med lärdesigners, arkitekter och mediaexperter.

Be om en ECHO demo idag.

Vi ser till att din lärinvestering gör nytta och är effektiv.