• 90% av det vi lär oss är bortglömt inom en vecka. Inte med reinforcement learning.

    Övervinn the Forgetting Curve

    Vad händer efter att utbildningen är över? Möt ECHO, en mobil reinforcement-app designad för att förbättra behållningen, stärka inlärningen och maximera avkastningen på din investering.

    Konsultera oss Prova reinforcement learning

Snabbfoting Group

- the digital learning professionals. Vi är nordisk återförsäljare av ECHO och partner till SwissVBS, ett full-service företag inom digital lärdesign och produktion.

Maximera avkastningen för ditt lärande med ECHO

Vad händer efter att utbildningen är över? Möt ECHO, en mobil reinforcement-app designad för att förbättra behållningen, stärka inlärningen och maximera avkastningen på din investering. Undvik dyr repetition och återinlärning. Vi skapar en Learning Reinforcementplan och säkrar kompetens och kunskapsluckor effektivt med förstärkt och anpassat lärande.

Konsultera oss idag!
Möt ECHO med modernt, förstärkt och anpassat lärande

Möt ECHO med modernt, förstärkt och anpassat lärande

Undvik dyr repetition och återinlärning. Vi är nordisk återförsäljare för ECHO by SwissVBS. ECHO är en enkel, effektfull lärapp för dig som behöver fylla kompetensluckor och har begränsad tid. Denna app är en av flera lärplattformar vi valt ut. Just ECHO är unik med förstärkt, anpassat lärande med offlinefunktion. Läs mer och boka en demo!

Konsultera en edtechrådgivare! Hur kan vi hjälpa dig?

Konsultera en edtechrådgivare! Hur kan vi hjälpa dig?

Rätt strategi, bra content, plattform, funktionalitet och analys gör stor skillad för digitalt lärande. På 15 min berättar Ewa Hutmacher, CEO & grundare på Snabbfoting Group hur vi kan göra skillnad med digitalt lärande för din organisation. Begränsat med tider innan nyår!

Övervinn the Forgetting Curve!

Tillämpa reinforcement learning, s.k. modernt, förstärkt och anpassat lärande för att maximera avkastningen.