Vad händer efter bokning?

När du bokar eller kontaktar oss får du snabb återkoppling. Vi kommer behöva input om t ex träningserfarenhet, mål med mötet eller önskemål för att anpassa din upplevelse och matcha med rätt kompetens. Alla kan genomföra träning eller pulsmöten oavsett träningsbakgrund.

Vilka målgrupper arbetar vi med?

Snabbfoting erbjuder medelstora och stora företag digitala friskvårds- och utbildningstjänster för hållbar hälsa och business. Du känner dig hemma hos oss både som nybörjare, motionär eller nyfiken ledningsgrupp.

Det går utmärkt att använda ditt friskvårdsbidrag hos oss

Snabbfoting erbjuder tex affärsmöte med enkel motion inriktad på hälsa/livsstil, digitala kost- och träningsprogram som kan inkluderas inom ramen för skatteverkets belopp och regler för friskvårdsbidrag. Du betalar inga gymavgifter/månadsavgifter utan du betalar för de tjänster du köper.

Vilken utrustning behövs när vi ses?

För Aktiejogg och Startup Jogg blir du försedd med pulsutrustning som används vid mötestillfället. Kom i god tid och ha träningskläder och lämpliga skor.

 

 

Vilken behållning kan jag förvänta mig hos Snabbfoting?

Du kommer uppleva gemenskap och glädjefylld träning på utbildningstillfällen. Vi får människor och företag att växa och må bra hållbart för hållbar hälsa och business.

Med Aktiejogg eller Startup Jogg  kommer du få ett skönt miljöombyte i jämförelse med ett skrivbordsmöte. Ansträngningsnivån är relativt lätt och anpassas efter tränings- och kunskapsnivå.

Metodiken i vårt utbildnings- och motionskonceptet syftar till att gynna minne, inlärning och kognitiv förmåga. Givetvis behövs regelbunden motion för att få bättre hälsa och positiva effekter.

Vilka krav ställs på samarbetspartners, kunder & externa konsulter?

Kunder, samarbetspartners och externa konsulter ska uppfylla ett urval av kriterier och ha respekt för Snabbfotings värderingar. Att prioritera livsstilsförändring eller aktivt verka för hållbar hälsa, ekonomi och företagande för kund och organisation är en självklarhet. Kvalité värderas högt och säkerställs löpande.

Har du fler frågor? Hör gärna av dig. Välkommen!

Snabbfoting

c/o H2 Health Hub
Hälsingegatan 45
113 31, Stockholm

Epost: [email protected]

Telefon: +46 70-7695710

Kontakta oss för ett möte

Founder: Ewa Hutmacher