VANLIGA FRÅGOR

Vad händer efter bokning?

När du bokar eller kontaktar oss får du snabb återkoppling. Vi kommer behöva input om t ex träningserfarenhet, mål med mötet eller önskemål för att anpassa din upplevelse och matcha med rätt kompetens. Alla kan genomföra träning eller pulsmöten oavsett träningsbakgrund.

Vad omfattar ett hälsosamtal?

I ett hälsosamtal går vi igenom ditt nuläge och tar fram en handlingsplan för ett hållbart resultat. Innehållet berör livsstil, arbetssituation, kost, stress och återhämtning.

Går det att lägga till fler tjänster?

Vi har lösningar för privatpersoner, företag och partners. Som kund i Snabbfoting Academy kan du lägga till andra tjänster och utrustning för hållbar hälsa till reducerat pris. Snabbfoting erbjuder konditionsträning, coaching, program eller föreläsningar. Sänd en förfrågan för en offert.

Det går utmärkt att använda ditt friskvårdsbidrag hos oss

Snabbfoting erbjuder tex olika sorters gruppträning, hälsosamtal, månadscoaching för kost/träning/hälsa, träningsprogram som kan inkluderas inom ramen för skatteverkets belopp och regler för friskvårdsbidrag. Du betalar inga gymavgifter/månadsavgifter utan du betalar för de tjänster du köper.

Vilka krav ställs på samarbetspartners, kunder & externa konsulter?

Kunder, samarbetspartners och externa konsulter ska uppfylla ett urval av kriterier och ha respekt för Snabbfotings värderingar. Att prioritera livsstilsförändring eller aktivt verka för hållbar hälsa, ekonomi och företagande för kund och organisation är en självklarhet. Kvalité värderas högt och säkerställs löpande.

Vilka målgrupper arbetar vi med?

Vi arbetar med privatkunder, medelstora och stora företag och du känner dig hemma hos oss både som nybörjare, motionär eller nyfiken ledningsgrupp.

Finns skräddarsydda lösningar?

Vi erbjuder skräddarsydda friskvårds- och utbildningslösningar till företag med grund i vår mötesmetodik och verktyg för innovativt lärande. Med syfte och mål diskuterar vi oss fram till rätt lösning.

Vilken utrustning behövs när vi ses?

För Aktiejogg och Startupjogg blir du försedd med pulsutrustning som används vid mötestillfället. Kom i god tid och ha träningskläder och lämpliga skor.

Vilken behållning kan jag förvänta mig hos Snabbfoting?

Du kommer uppleva glädjefylld träning och gemenskap under ditt träningspass hos oss. Vi får människor och företag att växa och må bra med våra friskvårds, utbildnings- och coachingtjänster.

Väljer du ett affärsmöte eller teambuilding i Aktiejogg eller Startup Jogg  kommer du få ett skönt miljöombyte i jämförelse med ett skrivbordsmöte. Ansträngningsnivån är relativt lätt och anpassas efter tränings- och kunskapsnivå.

Du får förutsättningar till att få fler idéer och bli mer effektiv. Du får ett bra bollplank och träffar en kompetent affärs-PT för hälsomässiga vinster och ekonomiska resultat.

Metodiken i vårt utbildnings- och motionskonceptet syftar till att gynna minne, inlärning och kognitiv förmåga. Givetvis behövs regelbunden motion för att få bättre hälsa och positiva effekter.

Har du fler frågor? Hör gärna av dig. Välkommen!