Låt oss diskutera hållbara resultat

Din personal är motorn i företaget. Få dina medarbetare att växa och må bra.

Hur hanterar ditt företag personalhälsa och friskvård?
Idag räcker det inte med ett gymkort för att företagets personal ska få positiva hälsoeffekter. Kontakta oss för ett möte

Vad har ditt företag för behov?

Vad tänker du att du idag mest behöver? Det som är bäst för hållbara resultat, god hälsa och lönsamhet kan vara riktigt enkelt men ibland är det mer krävande att lösa. Därför diskuterar vi utgångsläge med dig och vad din organisation har för värderingar och framtida mål. Vet du hur mycket du kan vinna på rätt strategi? Konsekvenserna kan bli stora av att stå utan plan. Hållbara lösningar för hälsa och resultat är vår melodi. Lönsamt för dig!

Vill du veta mer? Sänd förfrågan här.
> Företagsträning

> Företagsträning

Vi erbjuder träningslösningar med härlig träningsglädje och gemenskap. Hos oss kan alla vara med och bli fulla av energi eller få en stolt kropp som kan behövas i affärslivet för goda resultat. Träning sker inomhus eller utomhus beroende på säsong och önskan.

> Föreläsningar och workshops om Hållbar hälsa, Förändring och Resultat

> Föreläsningar och workshops om Hållbar hälsa, Förändring och Resultat

Vad behövs för lönsamhet och hållbara resultat? Genom att ha en strategi och handlingsplan med en mix av ledarskap, aktiviteter och återhämtning kan ditt företag få stora skillnader i välmående, hälsa och resultat. Kan skräddarsys och kan även kombineras med motion.

Startup Jogg & Aktiejogg

Startup Jogg & Aktiejogg

Snabbfoting visar med detta koncept de bästa guldkornen i Stockholm. Vår Sight jog är den perfekta energihöjaren som ger dig en skön och annorlunda upplevelse utanför kontoret. I Premium kombineras föreläsning och jogg.

> Konsulttjänster för lönsam hälsostrategi

> Konsulttjänster för lönsam hälsostrategi

Vad ska man tänka på för att förbättra sina medarbetares hälsa och arbetsmiljö? Alla behöver ett bollplank. Det kommer löna sig att arbeta vidare med dessa frågor. Låt ditt företag bli mer hållbart och lönsamt.

Arbetsmiljö

Utmaningen - En film om den sjuka jobbstressen

Det finns inga genvägar till hållbara resultat

Vilka effekter kan bättre hälsa innebära för ditt företag?