Ingen aktivitet planerad för tillfället

Senaste kundaktivitet var 5 juni:

Kom förbi och mingla med andra och ha trevligt med oss. Du har på #mätmåndag möjlighet att mäta kroppsfett, muskelmassa, vikt och visceralt fett. Även andra hälsovärden lyfts fram denna kväll.

Några nya hälsovariabler introduceras och Ewa Hutmacher berättar om wearables i vardagen och egna erfarenheter i sina projekt för bättre hälsa. Bjud gärna in din vän! (anmäl er var för sig till eventet).

Ewa som driver Snabbfoting samverkar med Paul Lundkvist som är personlig tränare och coach med lång erfarenhet med kunder i både Sverige och USA.

Datum: 5 juni, Tid: 17:00
Begränsat antal platser. Först till kvarn.

Besöksadress: Snabbfoting, c/o H2 Health Hub, Hälsingegatan 45, 113 31 Stockholm.

Välkommen!

Om Snabbfoting

Det ska vara enkelt och motiverande att träna och röra sig.

Vi skapar framtidens friskvårdslösningar och målet är att skapa hälsovinster, ekonomiska resultat och välmående för individ, företag och samhälle.

Friskvård med konditionsinriktning kompletteras med affärsmöten utomhus med enkel konditionsträning i vår mötesmetodik som finns i Aktiejogg och Startup Jogg. Med våra paketeringar kan du förbättra din hälsa, gynna ditt minne, inlärning, kognition och beslutsförmåga.

Hos Snabbfoting kommer du uppleva glädjefylld träning och gemenskap och vi får människor att växa och må bra.

Vi arbetar med både privatkunder och företag och du känner dig hemma hos oss både som nybörjare, motionär eller om du är nyfiken på en effektiv och välplanerad träningsupplevelse.

Vid behov arbetar Snabbfoting tillsammans med utvalda och kvalitetssäkrade partners för att ge dig en bra upplevelse.

 

Snabbfoting gick från idé till företag 2014 och började som en idé i löpspåret. För fem år sedan fann jag träningen, berättar Ewa Hutmacher, Snabbfotings grundare.

Jag upplevde så positiv effekt av löpning och insåg att andra har nytta av detta. Jag får mina bästa idéer när jag springer och hanterar min stressnivå bättre. Allt blir så tydligt när jag rör mig.

Om Ewa Hutmacher, Snabbfotings grundare

Ewa Hutmacher är utbildad civilekonom och är sedan 2013 utbildad lic. personlig tränare, lic kostrådgivare, cykelinstruktör och löpcoach inriktad på kommunikation, beteenden, förändringsarbete och sockerberoende.

Hon finns tillgänglig som PT, affärs-PT och aktieexpert i Aktiejogg och Startup Jogg med stort teknik- och affärsintresse med nära 25 års aktiv trading på aktie- och optionsmarknaden. Teknisk analys och småbolag inom framförallt life science och pharma är specialområden.

I det tidigare professionella arbetslivet i finansbranschen märks roller som produkt-, affärsutvecklare och placeringsrådgivare.

Frågor eller övrig tidsbokning?

Har du frågor eller önskar du en offert? Kontakta oss eller slå en signal på 070-769 57 10.

Besök oss på H2 Health Hub, Hälsingegatan 45 nära Odenplan i Stockholm. Välj en tid här!

Vad säger några kunder om oss?

Välkommen!

Motivation, coaching, kost och träning vinner i längden. Idéer blir verklighet med motion.

English version