Snabbfoting Academy

Affärsmöte / Microlearning / Utbildning

Idéer blir verklighet med motion. Få bättre hälsa och beslutsförmåga

Snabbfoting Academy innebär affärsmöten med enkel träning och utbildning samt Microlearning som är en digital lärplattform.

Ta del av digitalt lärande med kunskap, strategier och övningar för affärsnytta, hållbar hälsa och business. Varje kurs kommer i mikrobitar till dig. Effektiv och pedagogisk utbildning på dina villkor.

Du lär dig i din takt på valfri plats i mobilen, läsplattan eller i din dator i microbitar.

Vem passar detta för?

Vill du ha effektivare möten och ett team med bättre förståelse för individens och gruppens bidrag till mål? Då passar Snabbfotings microlearning och affärsmöten med enkel träning utmärkt för ledningsgrupper, team eller grupp som vill utveckla sitt självledarskap och stärka teamets arbetsglädje och gemensamma resultat.

Vi lever som vi lär. Idéer blir verklighet med motion

Snabbfoting arbetar med hållbar hälsa och business och det innebär inslag av enkel träning som är integrerat i utbildningen för ökat välmående, lärande och ökad innovationskraft.

Enklare motion sker både i introduktionsblocken med fysiska träffar hos Snabbfoting och på egen hand med instruktioner från lärplattformen.

Vad är värdet för dig?

Värdet för dig innebär att du utvecklas, får förutsättningar för affärsnytta, hållbar hälsa och arbetsglädje. Du får digitalt stöd, verktyg och övningar som ger effektivare möten och träningsprogram.

Behållningen blir högre kvalité och resultat i dina möten, minskad mötestid och förutsättningar för mindre stress. Målet är mätbara hälsovinster och ekonomiska resultat för dig och din organisation.

Låt oss räkna på vad ineffektiva möten kostar dig!

Kontakta oss gärna för en enklare översiktlig beräkning över vad du kan vinna på minskad mötestid och ökat välmående på företaget.

Effektiva möten och feedbackmetod, modul 1 först ut!

Mer info på väg om detta!

Vårt utbildningsprogram, modul 1 planeras leveransstarta som en pilot under 2018.

Låt oss skapa affärsnytta och hållbar hälsa tillsammans!

INTRESSEANMÄLAN        Boka fika eller promenadmöte!