PRESSRUM

2016-12-05

Pressmeddelande den 5 december 2016

Må bra med ett vältränat intellekt i en vältränad kropp

Snabbfoting är nu klar med betatester och produktutveckling för varumärket Startup Jogg som gjorts under året med stöd av Start-up Stockholm. Individuella kunskapsmöten är paketerade och klara och gruppmoment och digitaliserad utbildning förbereds nu. Potentialen är stor i detta utbildnings- och motionskoncept där Snabbfoting har skapat en lösning för att minska dagens ökande folkhälsoproblem och ohälsa. Läs hela meddelandet här.

 

2016-11-16 Feminvest-podden nr 21 – ”Dagens gäst är Ewa Hutmacher som har över 20 års erfarenhet som aktiv investerare. Hon har länge arbetat med trading och är teknikintresserad. Vad har hennes utmaningar varit i karriären hittills? Vad har hon för investeringsstrategi? Vad har varit hennes bästa och sämsta investering? Hon berättar bland annat vad som gjorde att hon fick 10 000 % avkastning på en dag.” Lyssna ca 20 minuter in i podden.

 

2016-09-27 Icakuriren nr 39, 27 september, Oroande trend. Allt fler sjukskrivs för stress

Artikel om stress och psykisk ohälsa. ”Stressen – som gör oss allt sjukare”, av Mia Coull. Jag fick svara på frågor om stress och du kan läsa hur stressen märks av för mig i pappersutgåvan.

stressicakuriren

 

2016-07-19 Snabbfoting utsedd till kundcase hos Start-up Stockholm. Läs hela kundcaset här: Snabbfoting – idéer blir verklighet med motion.

De bästa idéerna kläcker Ewa Hutmacher 37 år, grundare till Snabbfoting under sina löprundor, något som idag blivit verklighet för andra i ett utbildnings- och motionskoncept. Idén Aktiejogg dök upp 2013 på en löprunda efter att ha lämnat en lång karriär i finansbranschen som produktutvecklare och placeringsrådgivare.

ewahutmachersnabbfoting

 

2016-04-04 Amelia nr 8, 31 mars, Vi håller nollan! Kvinnorna som håller nollan – år efter år

Det finns kvinnor som aldrig bantar och ändå håller vikten år ut och år in – hur gör de? Amelia har frågat två sådana ”vikthållare” in i minsta detalj om vad de äter och hur de tränar och tänker. (Text av: Jessika Devert, foto Theresia Köhlin, Erika Weiland)

Ewa Hutmacher gick ner 20 kg och håller vikten. Nellie har aldrig följt en diet.

ewahutmacherartikelamelia

 

2016-03-30 Allas nr 13, Medicin & hälsa s 68, Ewa slutade med socker – nu mår hon betydligt bättre

Jag blev tjock och sjuk av socker – Ewa är sockerkänslig och har insett att hon måste hålla sig från sötsaker helt för att hennes kropp och hjärna ska fungera. Äter hon glass mår hon dåligt i en vecka. (Text av Kajsa Sandin, foto Stefan Nilsson)

En helt ny livsstil har skapats till det bättre och idag lever jag sockerfritt och alkoholfritt för att fungera i privatliv och yrkesliv. Karriärbytet från finansbranschen till att vara egenföretagare underlättar mycket.

ewahutmachersockerfallan

 

2016-02-28 Expressen Söndag , Söndag Må bra

Bröd och sötsaker satte sig runt magen. Ewa, 37, gav upp sockret – tappade 25 kilo (text Anne Haavisto, bilder Cornelia Nordström)

I Expressen Söndag kan du läsa om hur jag, Ewa Hutmacher fick min hälsa tillbaka. Jag insåg att jag behövde göra stora förändringar i livet för min hälsas skull. Detta blev starten.

IMG_5617

IMG_5620

 

2016-02-11 Businesswomen.se

Ewa Hutmacher sadlade om från finansbranschen till hälsobranschen

2015-10-18 Arbetarskydd nr 10:

Hälsa, Träna lagom – Håll dig pigg i höstmörkret, text av Elisabeth Vene.

I tidningsartikeln ger Ewa Hutmacher en kommentar med tips i höst.

ewahutmachertidningenarbetarskydd

 

2015-09-30 Pressmeddelande: Vatten gör löpning hållbar och motiverande

 

2015-07-20 Pressmeddelande: Snabbfoting lanserar löprundor för livsnjutare med tidsbrist

 

2015-05-11 Maratonbloggen, SvD

Petra Månström skriver: Ewa, 36, hatade löpning. Men för 2,5 år sedan testade hon ändå – nu jobbar hon som löpcoach! Ewa ”Jag behöver inte oroa mig för vikten”

 

Må Bra, nr 5 2015

De goda kolhydraterna. Nya matvanor gjorde mig lätt och pigg

Ewa Hutmacher, Snabbfotings grundare som gjorde sig av med alla dåliga kolhydrater. Något som var nödvändigt för att få ordning på den rejäla övervikten och olika hälsoproblem.

ewahutmachersnabbfoting

Förändringar i kost och träning var starten på ett nytt liv, en hälsosam viktminskning på 25 kg, motsvarande en tredjedel av kroppsvikten skedde på nio månader. Från 75 kg till 50 kg.

Ett tidigare liv fyllt av hög stress och för mycket stillasittande ersattes med nya levnadsvanor och Ewa har idag en ny karriär som egenföretagare inom träning och hälsa.

Erik Olkiewicz gjorde intervju och artikeln som publicerats i Må Bra nr 5 2015

 

Starta & Driva Företag, nr 2 2015

Det våras för Hälsoentreprenören

Läs intervjun om hälsotrender och Snabbfoting i den tryckta utgåvan. Digital version klicka här.

Starta och driva nr 2 2015

Artikel och intervju genomförd av Helene Rothstein, Starta och Driva nr 2

 

Må Bra, nr 4 2015, Bilagan ”Din stora löparguide”, s 5

De fem vanligaste myterna om löpning

Ewa Hutmacher på Snabbfoting ”Tar udden av några vanliga myter”.

Läs hela artikeln i denna länk.

Artikel och intervjuad av Micaela Nordberg

 

2014-07-31 Maratonbloggen, SvD, av Petra Månström

”Ewa Hutmacher är tjejen som sadlade om från finans till träning och nu älskar sin nya livsstil.”  Skolidrotten lockade aldrig mig

Ewa Hutmacher, Presskontakt och Grundare till Snabbfoting, kontaktformulär: tel 070-7695710

Civ. ekonom, personlig tränare, löpcoach och kostrådgivare med inriktning på kommunikation, beteenden, förändringsprocesser och socker.

 Pressbilder finns under separat flik. Sänd en förfrågan  om du vill komma i kontakt med oss.