Snabbfoting Academy

Ett fräscht utbildnings- och motionskoncept för bättre hälsa och beslutsförmåga

Prenumera på månadsbrevet!   I höst Micro Learning

Hållbar hälsa och resultat som gör skillnad

Låt oss skapa affärsnytta tillsammans! – Ewa Hutmacher, grundare Snabbfoting

VÄLJ Teambuilding! Kontakta oss!

Snacka aktier, hälsa och din business med en affärs-PT.

Bli coachad inom hållbar hälsa, privatekonomi eller företagande i Aktiejogg och Startup Jogg som är ett fräscht utbildnings- och motionskoncept med enkel träning. Start-up Stockholm har använt vår metodik i sina affärsrådgivningsmöten. Förbättra hälsa, minne, inlärning och kognition. Individuellt eller som teambuildingaktivitet!

VILL du bli kontaktad? KLICKA HÄR!

KREATIVITET, INNOVATION & PROBLEMLÖSNING

KREATIVITET, INNOVATION & PROBLEMLÖSNING

Dina idéer blir verklighet med motion. Träffa en affärs-pt och lämna ditt skrivbord. Du kommer få fler ideér och lösa problem lättare. Pulsutrustning används för att hålla rätt ansträngningsnivå. Vi anpassar mötet efter din träningsvana. Detta passar både små och stora företag samt privatpersoner.

FÅ MÄTBARA HÄLSOVINSTER OCH EKONOMISKA RESULTAT

FÅ MÄTBARA HÄLSOVINSTER OCH EKONOMISKA RESULTAT

Du får ett effektivt och välplanerat möte med enkel fysisk aktivitet för att du ska få ut så mycket som möjligt av tiden. Nätverka med din affärs-pt individuellt eller i grupp. Välj mellan Aktiejogg eller Startup Jogg som båda ger hållbara resultat.

Idéer blir verklighet med motion. Affärsmöten utomhus gör skillnad.

Allt är möjligt. Vad har du eller ditt företag för mål?

Berätta mer  så startar vi!

Micro learning - i tidens tecken

Tycker du om att lära dig nya saker? Lär dig mer om aktier, sparande och trading med Snabbfotings digitala verktyg – när du vill och var du vill. Varje delkurs kommer i mikrobitar till dig i mobilen, din läsplatta eller dator!

JAG VILL vara med från start!

Bli coachad av en affärs-PT

Väljer du ett affärsmöte eller teambuilding i Aktiejogg eller Startup Jogg kommer du få ett skönt miljöombyte i jämförelse med ett skrivbordsmöte. Du får förutsättningar till att få fler idéer och bli mer effektiv. Du får ett bra bollplank och träffar en affärs-PT för bättre hälsa och beslutsförmåga.

Kontakta oss

Aktiejogg

Aktiejogg för bättre hälsa och ekonomi. Boka ett affärsmöte utomhus med enkel träning med en affärs-PT som är en oberoende ekonomiexpert eller tränings- och hälsokonsult. Må bra med ett vältränat intellekt i en vältränad kropp.

Läs mer & Skaffa en affärs-pt

Startup Jogg

Hållbara företag skapas av hållbara medarbetare. Startup Jogg är ett affärsmöte utomhus med enkel träning med en affärs-PT eller en tränings- och hälsokonsult. Få hållbar hälsa och resultat i din business.

Boka en affärs-PT

Ewa Hutmacher

Ewa Hutmacher

Founder / Snabbfoting

Vi är enkla, personliga och lyhörda för att kunna möta dig där du står idag. Möten med människor och att se dig utvecklas och må bra är vår drivkraft.

Vi strävar efter att ligga i framkant med lösningar och utbildningskoncept inom hållbar hälsa och ekonomi. Vi tränar både din kropp och hjärna!

Vad säger våra kunder?

Paul B

Paul B

Aktiejogg

Körde just min första aktiejogg med Snabbfoting! Så himla skönt format att ta möten på. 45 min anpassad jogg samtidigt man kan ställa frågor till en expert och få smarta tips. Ewa, du har ett toppen koncept i det här! Snyggt, välorganiserat och givande.

Helene Rothstein

Helene Rothstein

Företagslöpning

Jag tänker ofta på vad jag lärde mig under den träningen, även när jag är ute på egen hand i spåret. Helheten var ärligt talat som en av mina bästa arbetsdagar. Jag har nu bytt arbetsplats och förespråkar verkligen att löpträna tillsammans. Man hejar på varandra och tränar ihop samtidigt som det är individuellt.

Ann-Christin V, frilansare

Ann-Christin V, frilansare

Startup Jogg

Upplevelse av Snabbfotings Startup Jogg: Bra start på min dag! Jag var trött och och inte så sugen innan ...   Efter 45 minuters rask promenad på temat kreativitet och innovation är jag nu pigg, på gott humör och har flera nya idéer och tankar bubblande i min hjärna! Skönt, mer energi, bättre än förväntat.

Helen N

Helen N

Konditionsträning

Upplever mig piggare, men också nöjd med att hålla en kontinuitet i träningen. Att inte slippa "börja om" hela tiden.

Pernilla L

Pernilla L

Aktiejogg (duomöte)

Hur upplevde du att Aktiejogga med en expert? Det kan kännas ganska stelt på ett kontor och man kan också känna sig ganska "liten" och i händerna på en rådgivare. Att komma ut på neutral mark gör att man känner sig mer likvärdig rådgivaren. Och hela mötesformen känns mer avslappnad.

Gunilla Sjöswärd

Gunilla Sjöswärd

Löpteknik

Jag får lära mig hur just jag ska göra för att springa rätt och du kan korrigera mig direkt för du ser vad jag behöver.

Jag har även blivit inspirerad att våga satsa på att springa längre lopp och att våga springa snabbare.

Camilla W

Camilla W

Vattenlöpning med mellanmål

Jag kan verkligen rekommendera vattenlöping både i rehabsyfte, förebyggande syfte och som rolig alternativträning. Det är kul och inspirerande att bli coachad av Ewa, då hon förmedlar en lycka över träning och det smittar berättar Camilla.

Jag tycker om tanken att mat och träning går hand i hand och att det är något som Ewa har inkluderat i sina träningspass, dvs ett genomtänkt mellanmål som har ingått i priset för ett pass.

Kunskap och motion äger!

Skapa en framtid och ett försprång. Kom igång nu!

Jag vill ha en affärs-PT!