Snabbfoting Academy

Ett fräscht utbildnings- och motionskoncept för bättre hälsa och beslutsförmåga

Prenumera på månadsbrevet!   KONTAKTA OSS

Hållbar hälsa och business

Låt oss skapa affärsnytta och hållbar hälsa tillsammans - Ewa Hutmacher, founder Snabbfoting

UTBILDNING & EFFEKTIVA AFFÄRSMÖTEN

Idéer blir verklighet med motion.

Kontakta oss för ett möte!

Vad sägs om att diskutera affärsnytta och framtidsplaner över en promenad?

KONTAKTA OSS

 Hållbart arbetsliv och arbetsplats

Arbetsmiljöverkets föreskrift Organisatorisk och social arbetsmiljö (AFS 2015:4)

31 mars 2016 fick svensk arbetsmarknad nya regler mot psykosocial ohälsa. I AFS 2015:4 regleras arbetsgivarens ansvar att förhindra stress och kränkande särbehandling.

Snabbfoting arbetar förebyggande och höjer kvalitén på dina möten och minskar total mötestid och stressnivå med utbildning och affärsmöten utomhus med enkel träning. Detta för att skapa hållbar hälsa och business. Både individ och team kommer utvecklas med vår utbildningsserie och syftet är att skapa arbetsglädje, hälsovinster och ekonomiska resultat.

Låt oss skapa affärsnytta och hållbar hälsa tillsammans. Kontakta oss för en promenadfika.

Kontakta oss idag!

Micro learning - i tidens tecken

Lär dig med Snabbfotings digitala utbildningsverktyg – när du vill och var du vill. Du får mikrobitar med innehåll till dig i mobilen, din läsplatta eller dator!

JAG VILL VETA MER

Utbildning & coaching med affärs-PT

Våra affärsmöten i Aktiejogg eller Startup Jogg är effektiva och du får ett skönt miljöombyte i jämförelse med skrivbordsmöten. Få fler idéer, bättre hälsa och beslutsförmåga.

JAG VILL VETA MER

Aktiejogg

Aktiejogg för bättre hälsa och ekonomi. Boka ett affärsmöte utomhus med enkel träning med en affärs-PT som är en oberoende ekonomiexpert eller tränings- och hälsokonsult. Må bra med ett vältränat intellekt i en vältränad kropp.

BOKA en affärs-pt

Startup Jogg

Hållbara företag skapas av hållbara medarbetare. Startup Jogg är ett affärsmöte utomhus med enkel träning med en affärs-PT eller en tränings- och hälsokonsult. Få hållbar hälsa och resultat i din business.

Boka en affärs-PT

Ewa Hutmacher

Ewa Hutmacher

Founder / Snabbfoting

Snabbfotings affärsidé kläcktes i löpspåret 2013 under min utbildning till personlig tränare. Jag har upptäckt att jag får så bra idéer och så positiva hälsoeffekter när jag springer. Jag bestämde mig för att lämna finansbranschen och starta eget och dela träningens positiva effekter med andra.

Snabbfoting erbjuder medelstora och stora företag digitala friskvårds- och utbildningstjänster samt effektiva affärsmöten för hållbar hälsa och business.

Vi strävar efter att ligga i framkant med lösningar och utbildningskoncept som ger bättre hälsa, beslutsfattande och innovationskraft. Få hållbar hälsa och resultat som gör skillnad!

Vad säger våra kunder?

Paul B

Paul B

Aktiejogg

Körde just min första aktiejogg med Snabbfoting! Så himla skönt format att ta möten på. 45 min anpassad jogg samtidigt man kan ställa frågor till en expert och få smarta tips... Snyggt, välorganiserat och givande.

Pilotkund, tester 2016

Pilotkund, tester 2016

Startup Jogg

”När jag är trött efter en lång dag finns det inget bättre än att sticka ut och springa. Det är som att tvätta hjärnan – jag ser allt helt klart.“

Helene Rothstein

Helene Rothstein

Företagslöpning

Jag tänker ofta på vad jag lärde mig under den träningen, även när jag är ute på egen hand i spåret. Helheten var ärligt talat som en av mina bästa arbetsdagar. Jag har nu bytt arbetsplats och förespråkar verkligen att löpträna tillsammans. Man hejar på varandra och tränar ihop samtidigt som det är individuellt.

Sandra

Sandra

Produkttester Digital kroppsscanning

Snabbfoting testar ofta nya tjänster och produkter. 2017 har några kunder fått prova digital scanning av kroppshållningen. Sandra som testade berättar: "Jag upplevde det roligt och intressant. Bra att se vilken hållning jag har och vad jag behöver arbeta med." Helhetsbetyget blev 5 av 5.

Ann-Christin V, frilansare

Ann-Christin V, frilansare

Startup Jogg

Bra start på min dag! Jag var trött och och inte så sugen innan... Efter 45 minuters rask promenad på temat kreativitet och innovation är jag nu pigg, på gott humör och har flera nya idéer och tankar bubblande i min hjärna! Skönt, mer energi, bättre än förväntat.

Helen N

Helen N

Träningsprogram

Upplever mig piggare, men också nöjd med att hålla en kontinuitet i träningen. Att inte slippa "börja om" hela tiden.

Pernilla L

Pernilla L

Aktiejogg (duomöte)

Att komma ut på neutral mark gör att man känner sig mer likvärdig rådgivaren. Och hela mötesformen känns mer avslappnad.

Gunilla Sjöswärd

Gunilla Sjöswärd

Löpteknik (2014)

Jag får lära mig hur just jag ska göra för att springa rätt och du kan korrigera mig direkt för du ser vad jag behöver. Jag har även blivit inspirerad att våga satsa på att springa längre lopp och att våga springa snabbare.

Camilla W

Camilla W

Coaching

Det är kul och inspirerande att bli coachad av Ewa, då hon förmedlar en lycka över träning och det smittar.