Helene Rothstein som varit med på företagslöpning hos oss berättar om sin upplevelse.

11018595_10153387339356438_3715855073949997801_n

Vad var bäst med att löpträna tillsammans med kollegor och Snabbfoting?
Det bästa var intervallträning tillsammans med kollegorna, man blev sporrad och engagerad, samtidigt som man gav allt.

Har din inspiration och motivation påverkats av att träna eller följa Snabbfoting i sociala medier?
Absolut. Jag tänker ofta på vad jag lärde mig under den träningen, även när jag är ute på egen hand i spåret.  

Hur upplevde du helheten med gemenskap, löpträning och ett mellanmål inkluderat?
Ärligt talat som en av mina bästa arbetsdagar. Jag har nu bytt arbetsplats och förespråkar verkligen att löpträna tillsammans. Man hejar på varandra och tränar ihop samtidigt som det är individuellt.

Camilla W, van löpare som vi träffat på flera sätt, berättar om Vattenlöpning som hon provat i vår regi.

eventsnabbfoting31mars

”Vattenlöping kan verkligen rekommenderas både i rehabsyfte, förebyggande syfte och som rolig alternativträning. Det är kul och inspirerande att bli coachad av Ewa, då hon förmedlar en lycka över träning och det smittar,” berättar Camilla.

Camilla fortsätter. ”Jag tycker om tanken att mat och träning går hand i hand och att det är något som Ewa har inkluderat i sina träningspass, dvs ett genomtänkt mellanmål som har ingått i priset för ett pass. Dessutom har jag verkligen uppskattat en genomgång av hur det går att förändra/kombinera övningar.”

Camilla berättar att ”hon ville prova vattenlöpning som rehabalternativ och det var jobbigare än jag trott, men kul att löptekniken fungerar rätt lika i vattnet som på land. Roligt alternativ även när träningen ska varieras.”

Gunilla S som varit med oss länge berättar om sin upplevelse av löpteknik och coachingen

Vad är din största behållning med att genomföra ett individuellt löpteknikpass?

”Jag får lära mig hur just jag ska göra för att springa rätt och du kan korrigera mig direkt för du ser vad jag behöver.”

Hur har din inspiration och motivation påverkats av att träna med oss följa oss i socialamedier?

”Jag har blivit inspirerad att våga satsa på att springa längre lopp och att våga springa snabbare. Det är roligare med lite pepp utifrån.”

”Att kombinera mat och träning upplevs mycket bra”, säger Gunilla.

Paul B

Paul B

Aktiejogg

Körde just min första aktiejogg med Snabbfoting! Så himla skönt format att ta möten på. 45 min anpassad jogg samtidigt man kan ställa frågor till en expert och få smarta tips... Snyggt, välorganiserat och givande.

Pilotkund, tester 2016

Pilotkund, tester 2016

Startup Jogg

”När jag är trött efter en lång dag finns det inget bättre än att sticka ut och springa. Det är som att tvätta hjärnan – jag ser allt helt klart.“

Helene Rothstein

Helene Rothstein

Företagslöpning

Jag tänker ofta på vad jag lärde mig under den träningen, även när jag är ute på egen hand i spåret. Helheten var ärligt talat som en av mina bästa arbetsdagar. Jag har nu bytt arbetsplats och förespråkar verkligen att löpträna tillsammans. Man hejar på varandra och tränar ihop samtidigt som det är individuellt.

Sandra

Sandra

Produkttester Digital kroppsscanning

Snabbfoting testar ofta nya tjänster och produkter. 2017 har några kunder fått prova digital scanning av kroppshållningen. Sandra som testade berättar: "Jag upplevde det roligt och intressant. Bra att se vilken hållning jag har och vad jag behöver arbeta med." Helhetsbetyget blev 5 av 5.

Ann-Christin V, frilansare

Ann-Christin V, frilansare

Startup Jogg

Bra start på min dag! Jag var trött och och inte så sugen innan... Efter 45 minuters rask promenad på temat kreativitet och innovation är jag nu pigg, på gott humör och har flera nya idéer och tankar bubblande i min hjärna! Skönt, mer energi, bättre än förväntat.

Helen N

Helen N

Träningsprogram

Upplever mig piggare, men också nöjd med att hålla en kontinuitet i träningen. Att inte slippa "börja om" hela tiden.

Pernilla L

Pernilla L

Aktiejogg (duomöte)

Att komma ut på neutral mark gör att man känner sig mer likvärdig rådgivaren. Och hela mötesformen känns mer avslappnad.

Gunilla Sjöswärd

Gunilla Sjöswärd

Löpteknik (2014)

Jag får lära mig hur just jag ska göra för att springa rätt och du kan korrigera mig direkt för du ser vad jag behöver. Jag har även blivit inspirerad att våga satsa på att springa längre lopp och att våga springa snabbare.

Camilla W

Camilla W

Coaching

Det är kul och inspirerande att bli coachad av Ewa, då hon förmedlar en lycka över träning och det smittar.