Hållbar hälsa för dig!

Få bättre fokus och minskad stressnivå med enkla verktyg. Värdera din tid!

Några vanliga frågor till oss

Hur återhämtar jag mig bättre? Varför står vikten still trots att jag tränar? Det är några av de frågor som ofta kommer upp. Genom att äta bra, leva gott och dra ner tempot i livet ibland kan du fortsätta må bra och prestera. Du får anpassade lösningar hos oss som ger dig energi och fokus hela dagen. Med enkla verktyg och strategier kan du lära dig minska din stressnivå och få mer gjort och ha kvalitetstid över.

Se intill vad som passar dig mest. Med våra upplägg får du mer tid och ro över!
> Kost och hälsosamtal

> Kost och hälsosamtal

Behöver du gå igenom din kost och träning eller stressnivå för att nå målet du önskar? Vi hjälper dig med strategier och verktyg som gör skillnad. Du är värd resultat och vi hjälper dig med en analys och handlingsplan. Tänk dig att få vara pigg, fräsch och fokuserad. Slippa sötsug med mera, den känslan.

> Kostrådgivning

> Kostrådgivning

Är du ofta trött, har svårt att koncentrera dig eller har otillräckligt med energi för arbete och vardag? Vi hjälper dig gå igenom din kost för att ta fram en handlingsplan för hållbart välmående.

> Hälsosamtal och kroppssammansättning

> Hälsosamtal och kroppssammansättning

Du får en analys av kroppsfett, muskelmassa och fett kring de inre organen. Hälsoenkät med frågor om livsstil, hälsostatus och målsättning. Möjligt att komplettera med konditionstest och hållningsanalys för träningsprogram.

> Tränings- och kostupplägg

> Tränings- och kostupplägg

Spar tid och få effektiv träning och bra kost med hjälp av någon som planerar allt åt dig. Du sköter träningen själv men blir coachad på distans med ett utvecklande upplägg eller återgång till löpning efter skada för att vara motiverad. Det vinner du på!

> Föreläsningar om hållbar hälsa och motivation

> Föreläsningar om hållbar hälsa och motivation

Snabbfotings grundare Ewa Hutmacher föreläser om hållbar hälsa, karriär, ekonomi och motivation för att inspirera andra till att växa och må bra. Sänd en förfrågan vid intresse för grupp eller företag.

Hållbar hälsa

Boka ett möte eller pass!

Välj tid!

Känslan att vara på väg

Den känslan är obeskrivlig. Det räcker med att ta dina första steg

Vad behöver du som gör skillnad för dig?

Välj en tid ur kalendern!

Det finns inga genvägar till resultat

Vi möter dig där du är!

Föreläsningar, coachsamtal och kostrådgivningar sker i en lugn härlig miljö centralt i Stockholm.