Motivation, coaching, kost och träning vinner i längden

Enkelt och motiverande med Snabbfoting. Vi möter dig där du är!

  BOKA EN FRI KONSULTATION ELLER ETT PASS!

Vad behöver du för att må bra och få resultaten du önskar?

För att få energi och klara vardag och fritid hjälper vi dig med enkel, rolig och effektiv träning. Behöver du justera din kost eller livsstil kan du träffa en kostrådgivare för ännu bättre resultat och återhämtning.

Vad behöver du? Kontakta oss?
Vattenlöpning

Vattenlöpning

En härlig och effektiv träningsform i vatten som gör dig till en bättre löpare utan att du belastar kroppen. Du kan nå dina mål och minimera skaderisken. Du kommer ha kul hos oss. En riktig motivationshöjare!

Löpning - teknik & kondition

Löpning - teknik & kondition

Hitta flytet i löpningen. Genom att springa med bättre löpekonomi går det snabbare framåt och du kan reducera skaderisken, vara hållbar och motiverad. Gå från tunga steg till de lätta och sväva fram!

Inomhuscykel - teknik & kondition

Inomhuscykel - teknik & kondition

Cykel och löpning blir en bra mix i träningsplaneringen. Få en extra motivationsknuff och hitta rätt teknik..

Core, kroppshållning & rörlighet

Core, kroppshållning & rörlighet

Träffa oss för att stärka din kropp och få en god hållning. Resultat och mervärde för dig i löpspåret, på affärsmötet eller framför datorn på kontoret. Du kommer snabbt märka skillnad!

Tränings- och kostupplägg

Tränings- och kostupplägg

Spar tid och få effektiv träning och bra kost med hjälp av någon som planerar allt åt dig. Du sköter träningen själv men blir coachad på distans med ett utvecklande upplägg eller återgång till löpning efter skada för att vara motiverad. Det vinner du på!

Vad behöver du för att växa och må bra?

Se tjänster och lediga tider!

Vad säger våra kunder?

Paul B

Paul B

Aktiejogg

Körde just min första aktiejogg med Snabbfoting! Så himla skönt format att ta möten på. 45 min anpassad jogg samtidigt man kan ställa frågor till en expert och få smarta tips. Ewa, du har ett toppen koncept i det här! Snyggt, välorganiserat och givande.

Helene Rothstein

Helene Rothstein

Företagslöpning

Jag tänker ofta på vad jag lärde mig under den träningen, även när jag är ute på egen hand i spåret. Helheten var ärligt talat som en av mina bästa arbetsdagar. Jag har nu bytt arbetsplats och förespråkar verkligen att löpträna tillsammans. Man hejar på varandra och tränar ihop samtidigt som det är individuellt.

Ann-Christin V, frilansare

Ann-Christin V, frilansare

Startup Jogg

Upplevelse av Snabbfotings Startup Jogg: Bra start på min dag! Jag var trött och och inte så sugen innan ...   Efter 45 minuters rask promenad på temat kreativitet och innovation är jag nu pigg, på gott humör och har flera nya idéer och tankar bubblande i min hjärna! Skönt, mer energi, bättre än förväntat.

Helen N

Helen N

Konditionsträning

Upplever mig piggare, men också nöjd med att hålla en kontinuitet i träningen. Att inte slippa "börja om" hela tiden.

Pernilla L

Pernilla L

Aktiejogg (duomöte)

Hur upplevde du att Aktiejogga med en expert? Det kan kännas ganska stelt på ett kontor och man kan också känna sig ganska "liten" och i händerna på en rådgivare. Att komma ut på neutral mark gör att man känner sig mer likvärdig rådgivaren. Och hela mötesformen känns mer avslappnad.

Gunilla Sjöswärd

Gunilla Sjöswärd

Löpteknik

Jag får lära mig hur just jag ska göra för att springa rätt och du kan korrigera mig direkt för du ser vad jag behöver.

Jag har även blivit inspirerad att våga satsa på att springa längre lopp och att våga springa snabbare.

Camilla W

Camilla W

Vattenlöpning med mellanmål

Jag kan verkligen rekommendera vattenlöping både i rehabsyfte, förebyggande syfte och som rolig alternativträning. Det är kul och inspirerande att bli coachad av Ewa, då hon förmedlar en lycka över träning och det smittar berättar Camilla.

Jag tycker om tanken att mat och träning går hand i hand och att det är något som Ewa har inkluderat i sina träningspass, dvs ett genomtänkt mellanmål som har ingått i priset för ett pass.

Det finns inga genvägar till resultat

Vi möter dig där du är!

Träning med oss passar nybörjare såväl som motionärer