Snabbfoting

Som företagsaktivitet kan du träna rolig, effektiv och skonsam vattenlöpning och få resultat som gör skillnad. Du kan bli snabbare, förbli hel och motiverad med skonsam konditionsträning. Väx och må bra hållbart hos oss!

Snabbfoting erbjuder medelstora och stora företag digitala friskvårds- och utbildningstjänster samt effektiva affärsmöten för hållbar hälsa och business. Idéer blir verklighet med motion.

 

Bassänger och tider är mycket begränsade i Stockholm och närförort men vi ordnar detta på förfrågan som längre uppdrag om så önskas för ditt företag.

Vattenlöpning & konditionsträning

Hållbar hälsa och resultat som ger skillnad för dig och din organisation.

Boka en konsultation

VATTENLÖPNING FÖR FÖRETAG

vattenlopning1

Enkel och effektiv konditionsträning i vatten som gör dig till en bättre löpare på ett skonsamt sätt som förbättrar konditionen. Vattenlöpning passar alla och du bränner massor med kalorier med vattnets motstånd. Det är samtidigt kul!

Bli snabbare i vattnet samtidigt som du minimerar skaderisken. Bad och mellanmål eller frukost inkluderas för ökat resultat.

Boka en konsultation här!

Bli snabb och hel med rätt träning!

Säsongen på Vanadisbadet är nu stängd och startar i maj 2018. Är du intresserad av att ditt företag är med från start på Vanadis kan du redan nu kontakta oss för bokning. Tiderna och antal uppdrag är utvalda och begränsade från vår sida. Klicka här för offert och frågor!

KOMPLETTERA MED LÖPTEKNIK I SAMBAND MED UTBILDNING HOS OSS

 

IMG_2214

Bli energifylld och upplev gemenskap och träningsglädje när du tränar ett pass med Snabbfoting i samband med utbildning och workshops.

Snabbfoting ger en personlig och inkluderande känsla och du kommer uppleva ett kul, inspirerande löpteknikpass på konferensdagen med aha-upplevelser.

Välkommen att boka en konsultation eller offert klicka här för kontakt.

Låt oss skapa hållbar hälsa och affärsnytta tillsammans!

Motivation, coaching, kost och träning vinner i längden

Ewa Hutmacher

Ewa Hutmacher

Founder / Snabbfoting

Snabbfotings affärsidé kläcktes i löpspåret 2013 under min utbildning till personlig tränare. Jag har upptäckt att jag får så bra idéer och så positiva hälsoeffekter när jag springer. Jag bestämde mig för att lämna finansbranschen och starta eget och dela träningens positiva effekter med andra.

Snabbfoting erbjuder medelstora och stora företag digitala friskvårds- och utbildningstjänster samt effektiva affärsmöten för hållbar hälsa och business.

Vi strävar efter att ligga i framkant med lösningar och utbildningskoncept som ger bättre hälsa, beslutsfattande och innovationskraft. Få hållbar hälsa och resultat som gör skillnad!

Vad säger våra kunder?

Paul B

Paul B

Aktiejogg

Körde just min första aktiejogg med Snabbfoting! Så himla skönt format att ta möten på. 45 min anpassad jogg samtidigt man kan ställa frågor till en expert och få smarta tips... Snyggt, välorganiserat och givande.

Pilotkund, tester 2016

Pilotkund, tester 2016

Startup Jogg

”När jag är trött efter en lång dag finns det inget bättre än att sticka ut och springa. Det är som att tvätta hjärnan – jag ser allt helt klart.“

Helene Rothstein

Helene Rothstein

Företagslöpning

Jag tänker ofta på vad jag lärde mig under den träningen, även när jag är ute på egen hand i spåret. Helheten var ärligt talat som en av mina bästa arbetsdagar. Jag har nu bytt arbetsplats och förespråkar verkligen att löpträna tillsammans. Man hejar på varandra och tränar ihop samtidigt som det är individuellt.

Sandra

Sandra

Produkttester Digital kroppsscanning

Snabbfoting testar ofta nya tjänster och produkter. 2017 har några kunder fått prova digital scanning av kroppshållningen. Sandra som testade berättar: "Jag upplevde det roligt och intressant. Bra att se vilken hållning jag har och vad jag behöver arbeta med." Helhetsbetyget blev 5 av 5.

Ann-Christin V, frilansare

Ann-Christin V, frilansare

Startup Jogg

Bra start på min dag! Jag var trött och och inte så sugen innan... Efter 45 minuters rask promenad på temat kreativitet och innovation är jag nu pigg, på gott humör och har flera nya idéer och tankar bubblande i min hjärna! Skönt, mer energi, bättre än förväntat.

Helen N

Helen N

Träningsprogram

Upplever mig piggare, men också nöjd med att hålla en kontinuitet i träningen. Att inte slippa "börja om" hela tiden.

Pernilla L

Pernilla L

Aktiejogg (duomöte)

Att komma ut på neutral mark gör att man känner sig mer likvärdig rådgivaren. Och hela mötesformen känns mer avslappnad.

Gunilla Sjöswärd

Gunilla Sjöswärd

Löpteknik (2014)

Jag får lära mig hur just jag ska göra för att springa rätt och du kan korrigera mig direkt för du ser vad jag behöver. Jag har även blivit inspirerad att våga satsa på att springa längre lopp och att våga springa snabbare.

Camilla W

Camilla W

Coaching

Det är kul och inspirerande att bli coachad av Ewa, då hon förmedlar en lycka över träning och det smittar.