Episode 10 Tony Mc Carrick: Perspektiv, blindspots och möjligheter med AI

Vi har bjudit in digitaliseringsgurun Tony Mc Carrick i denna episode av Edtech Tuesdays. Tony är strategisk rådgivare på Atea och kommer senast från Södertälje kommun där han arbetade med digitaliseringsprojekt med IoT, blockchain och AI m.m. som inspirerat väldigt många.

Tony och Ewa pratar om artificiell intelligens och varför det är kritiskt att använda dess möjligheter för medborgare, medarbetare och samhälle. Vår diskussion innehåller flera stora frågor, perspektiv och exempel som ger eftertanke.

Om Snabbfoting

Podden produceras av Snabbfoting, ett rådgivnings- och edtech-konsultbolag. Vi ger beslutsfattare och ledare förutsättningar att ta bättre beslut, bygga in värde och accelerera lärandet. Våra kunder finns i Norden, Europa och USA.

Share This Story On Your Favourite Platform!

Prenumerera på nyhetsbrevet.

Kurerade insikter om ledarskap, AI & lärande, innovation och lärandekultur. Vår Privacy policy.

Få en personlig konsultation.

Vi hjälper er bli arbetsplatsen alla vill vara del av.