Kontakta oss.

Om du är intresserad av att veta mer om hur vi kan arbeta tillsammans har du kommit till rätt plats. Läs gärna vanliga frågor nedan och välj tid för ett möte så hörs vi snart.

Kontakta oss

Om du är intresserad av att veta mer om hur vi kan arbeta tillsammans har du kommit till rätt plats. Lämna några detaljer i bokningen så hörs vi snart.

Vanliga frågor

Vilken typ av företag arbetar ni med i allmänhet?

Vi arbetar med medelstora bolag i tillväxtfas och större organisationer med stora barriärer i sin företagskultur och digitala mognad. Vårt arbete med företagskultur och kontinuerligt lärande kommer att fokusera på agility, tillhörighet och alignment, och hur vi kan positionera er för att accelerera lärande och innovation.

Vad är ledtiden för att arbeta med er?

Våra kunder bokar oss vanligtvis någon månad i förväg. Just nu finns enstaka möjligheter kvar för workshops och plattformsutvärdering Q1 2024.

Arbetar ni med företag eller skolor?

Vi arbetar B2B med företag och organisationer i Sverige, Europa och USA. Vi har erfarenhet av att arbeta med kunder i olika branscher som säljer både till företag och konsumenter.

Kan jag betala för en timme av er tid?

Tyvärr inte. Du kan dock läsa vår blogg, eller lyssna på vår podcast Edtech Tuesdays. Vi har skapat detta med målet att ge insikter och svara på vanliga frågor om innovation, lärandekultur, ledarskap och framtidens plattformar.

Bli arbetsplatsen alla vill vara del av.