Hållbar hälsa och business. Ideér blir verklighet med motion.

Snabbfoting är ett innovationsdrivet företag. Vi är snabbrörliga, lyhörda och personliga och vill få dig och din organisation att växa och må bra hållbart. Få bättre hälsa och beslutsförmåga med oss.

Vi hjälper medelstora och stora företag att skapa hållbar hälsa, bättre beslutsfattande och innovationskraft med digitala friskvårds- och utbildningstjänster samt effektiva affärsmöten med enkel träning.

Målet är mer rörelse i vardagen och effektivare affärsmöten för mätbara hälsovinster och ekonomiska resultat för företag, individ och samhälle.

 

Ewa Hutmacher, founder skapade Snabbfoting 2014 och företaget strävar efter att ligga i framkant med lösningar och utbildningskoncept som ger bättre hälsa, beslutsfattande och innovationskraft.

När du träffar oss kommer du uppleva gemenskap, glädjefylld och enkel träning samt föreläsningar med konkret affärsnytta.

Vid behov arbetar vi tillsammans med utvalda och kvalitetssäkrade partners för att ge dig en bra upplevelse.

Bakgrund och utbildning

Ewa Hutmacher har arbetat i finansbranschen med produktutveckling, rådgivning och försäljning. Hon har nära 25 års erfarenhet av aktiehandel och teknisk analys. Ewa är väldigt van att analysera beteenden, kommunikation och bedöma företag med fokus på affärsnytta och hållbar hälsa.

Idag ger Ewa regelbundet feedback till traders och affärsfolk för personlig utveckling och har skapat en metodik för affärsmöten med utbildning och träning för bättre hälsa och beslutsförmåga.

Utbildning: Civ. ekonom, Lic. Personlig Tränare, Löpcoach, Cykelinstruktör och Kostrådgivare med inriktning på kommunikation, beteenden, sockerberoende och förändringsarbete.

Ewa Hutmacher, berättar om historien bakom Snabbfoting:

Snabbfotings affärsidé kläcktes i löpspåret 2013 under min utbildning till personlig tränare.

Jag tog mina första löpsteg för fem år sedan. Jag vågade prova och fick mersmak, det var inte helt självklart då idrott och träning var det värsta jag visste som barn. Idag är löpning en passion för mig.

Jag upplevde så positiva hälsoeffekter av löpning och insåg att jag ville dela träningens effekter med andra genom mitt företag Snabbfoting. Jag får mina bästa idéer när jag springer och hanterar också min stressnivå och sömn bättre. Allt blir så klart och tydligt när jag rör mig.

Drömmen att gå live med Snabbfoting blev verklig 2014 för att få fler att röra sig och må bra i vardagen. ”Idéer blir verklighet med motion”.

Jag arbetar idag med något meningsfullt som ger hållbar hälsa och resultat som gör skillnad. Det skapar glädje och motivation.

Jag vet att kostnaden för en långtidssjukskrivning är otroligt hög för både individ, företag och samhälle. Det går att förebygga!

Vad kan din organisation vinna i reda kronor och ören med effektivare möten och bättre hälsa?

Låt oss räkna på vad vinsten kan bli för ditt företag med effektivare möten och ökat välmående.

Kontakta Snabbfoting med ett meddelande eller slå en signal på 070-769 57 10.

Besök oss på H2 Health Hub, Hälsingegatan 45 nära Odenplan i Stockholm. Sänd en mötesförfrågan här!

Välkommen!

Founder: Ewa Hutmacher

Vad säger våra kunder om oss?

Paul B

Paul B

Aktiejogg

Körde just min första aktiejogg med Snabbfoting! Så himla skönt format att ta möten på. 45 min anpassad jogg samtidigt man kan ställa frågor till en expert och få smarta tips... Snyggt, välorganiserat och givande.

Pilotkund, tester 2016

Pilotkund, tester 2016

Startup Jogg

”När jag är trött efter en lång dag finns det inget bättre än att sticka ut och springa. Det är som att tvätta hjärnan – jag ser allt helt klart.“

Helene Rothstein

Helene Rothstein

Företagslöpning

Jag tänker ofta på vad jag lärde mig under den träningen, även när jag är ute på egen hand i spåret. Helheten var ärligt talat som en av mina bästa arbetsdagar. Jag har nu bytt arbetsplats och förespråkar verkligen att löpträna tillsammans. Man hejar på varandra och tränar ihop samtidigt som det är individuellt.

Sandra

Sandra

Produkttester Digital kroppsscanning

Snabbfoting testar ofta nya tjänster och produkter. 2017 har några kunder fått prova digital scanning av kroppshållningen. Sandra som testade berättar: "Jag upplevde det roligt och intressant. Bra att se vilken hållning jag har och vad jag behöver arbeta med." Helhetsbetyget blev 5 av 5.

Ann-Christin V, frilansare

Ann-Christin V, frilansare

Startup Jogg

Bra start på min dag! Jag var trött och och inte så sugen innan... Efter 45 minuters rask promenad på temat kreativitet och innovation är jag nu pigg, på gott humör och har flera nya idéer och tankar bubblande i min hjärna! Skönt, mer energi, bättre än förväntat.

Helen N

Helen N

Träningsprogram

Upplever mig piggare, men också nöjd med att hålla en kontinuitet i träningen. Att inte slippa "börja om" hela tiden.

Pernilla L

Pernilla L

Aktiejogg (duomöte)

Att komma ut på neutral mark gör att man känner sig mer likvärdig rådgivaren. Och hela mötesformen känns mer avslappnad.

Gunilla Sjöswärd

Gunilla Sjöswärd

Löpteknik (2014)

Jag får lära mig hur just jag ska göra för att springa rätt och du kan korrigera mig direkt för du ser vad jag behöver. Jag har även blivit inspirerad att våga satsa på att springa längre lopp och att våga springa snabbare.

Camilla W

Camilla W

Coaching

Det är kul och inspirerande att bli coachad av Ewa, då hon förmedlar en lycka över träning och det smittar.

Affärsnytta och hållbar hälsa. Idéer blir verklighet med motion.