Leder genom exempel med fokus på relationer och kvalité.

Snabbfoting är ett konsultbolag som hjälper bolag blomstra och bli framgångsrika. Vi arbetar med organisationer som förändrar och förbättrar, som söker nya och agila arbetssätt.

Vår vision är att göra lärande lättillgängligt, relevant och kontinuerligt för alla i organisationen. Vårt BHAG: Make it easy to accelerate workplace learning anywhere.

Med stöd i vetenskapen arbetar vi med ett holistiskt synsätt på arbetsplatskultur och kompetensutveckling där kulturen och lärandet är en kontinuerlig resa snarare än en enskild händelse.

Snabbfoting-andan innebär att vara nyfiken, dynamisk och agil. Du kommer möta ett team som är lokalt, personligt och engagerat med en passion för naturligt lärande och människor.

Med våra utvalda branschledande partners har vi över 100 års samlad kompetens inom edtech och kontinuerligt lärande.

Ett urval företag med förtroende för oss.

Hur vi sticker ut.

Growth mindset och en nyfiken lärandekultur är en del av vårt DNA. Vårt engagemang för kontinuerligt lärande är smittsamt.

Utfall över ego
Autentiska i beteende & ledarskap
Transparens för utveckling
Får människor att känna mening

Möt våra grundare

Ewa Hutmacher

CEO, co-founder

Ewa är en visionär som får saker att hända med resultat. Hon arbetar kund-centriskt och lösningsorienterat med en passion för kontinuerligt lärande och Business Agility. Hon är även host för podden Edtech Tuesdays®

Daniel Hutmacher

CTO, co-founder

Daniel håller i tekniken på Snabbfoting och är en Microsoft MVP. Han optimerar och ökar nyttan i varje lösning och är van att arbeta med komplexa miljöer i stora och små företag.

Vi får saker att hända.

Nyfiken på hur vi kan hjälpa dig?

Du kan skapa en blomstrande & mer framgångsrik organisation.

Du behöver inte göra det här ensam.