Vår vision är att göra lärande naturligt.

Våra kärnvärden

Vi är<span style="color: #dd533c;"> förbättrare</span>

Vi är förbättrare

Vi lär oss kontinuerligt och utforskar. Det livslånga lärandet möjliggör att vi förbättrar oss, våra kunder och samhället.

Vi är<span style="color: #dd533c;"> nyfikna</span>

Vi är nyfikna

Vi har en kultur med nyfikna, öppna och engagerade medarbetare, som hjälper oss och våra kunder att lyckas.

Vi är<span style="color: #dd533c;"> ledare</span>

Vi är ledare

Vi är lyhörda och skapar resultat med ett tydligt ledarskap.

BHAG

Inom 20 år har vi möjliggjort högre kompetens och lönsamhet för organisationer genom ett nyfiket naturligt lärande för över 10 miljoner deltagare.

Snabbfoting Group AB är ett edtech-konsultbolag som digitaliserar lärande och fyller kunskapsluckor med ledande SaaS- och on-premises-plattformar för stora bolag i Norden. Vi hjälper företag välja den bästa plattformen och möjliggör kompetens och lönsamhet. Våra utbildningslösningar ökar engagemanget, förbättrar inlärningskurvan och överbryggar kunskapsgapet mellan utbildningstillfälle och arbetsprestation.

Ewa Hutmacher, vd, Snabbfoting: Med stöd i vetenskapen arbetar vi med ett holistiskt synsätt på kompetensutveckling där lärandet är en kontinuerlig resa snarare än en enskild händelse.

Samarbete & ständig förbättring

Vi är kund-centriska och bygger värde med inbyggd kvalité och genom samarbete och interaktion. Vi har fokus på lösningen, processerna och är lyhörda för förändring.

Snabbfoting-andan innebär att vi är nyfikna, dynamiska och snabbrörliga. Du möter ett lokalt, personligt och engagerat team som sprider vår passion för naturligt lärande.

Vårt personliga och flexibla team hjälper dig uppnå dina mål.

Snabbfoting arbetar med utvalda partners, och med våra partners har vi över 100 års samlad kompetens inom edtech, lärandekultur, nyfikenhetsforskning och kartläggningar. Vi är ledare inom kontinuerligt lärande och plattformar.

Ewa Hutmacher, CEO, co-founder

Ewa är en visionär som får saker att hända med resultat.

Hon ökar värdet med Diagnostic Selling®, och är certifierad i Mastering Complex Sales®. Ewa arbetar kundcentriskt och är lösningsorienterad, med en passion för kontinuerligt lärande och Business Agility. Ewa arbetar vanligast enligt SAFe®5.1-ramverket.

Boka ett möte med Ewa
Telefon: +46 8 515 107 20
Epost: [email protected]
Linked In: Ewa Hutmacher

Daniel Hutmacher, CTO, co-founder

Daniel håller i tekniken på Snabbfoting.

Han optimerar och ökar nyttan i varje lösning.

Epost: [email protected]
Linked In: Daniel Hutmacher


Vi ser fram emot att hjälpa dig!