Vår vision är att göra lärande naturligt.

Våra kärnvärden

Vi är<span style="color: #dd533c;"> förbättrare</span>

Vi är förbättrare

Vi lär oss kontinuerligt och utforskar. Det livslånga lärandet möjliggör att vi förbättrar oss, våra kunder och samhället.

Vi är<span style="color: #dd533c;"> nyfikna</span>

Vi är nyfikna

Vi har en kultur med nyfikna, öppna och engagerade medarbetare, som hjälper oss och våra kunder att lyckas.

Vi är<span style="color: #dd533c;"> ledare</span>

Vi är ledare

Vi är lyhörda och skapar resultat med ett tydligt ledarskap.

 

Snabbfoting Group AB är ett edtech-konsultbolag som digitaliserar lärande och fyller kunskapsluckor med ledande SaaS- och on-premises-plattformar för stora bolag i Norden. Våra utbildningslösningar ökar engagemanget, förbättrar inlärningskurvan och överbryggar kunskapsgapet mellan utbildningstillfälle och arbetsprestation.

Ewa Hutmacher, vd, Snabbfoting: Med stöd i vetenskapen arbetar vi med ett modernt synsätt på kompetensutveckling där lärandet är en kontinuerlig resa snarare än en enskild händelse.

Samarbete & ständig förbättring

Vi är kund-centriska och bygger värde med inbyggd kvalité och genom samarbete och interaktion. Vi har fokus på lösningen, processerna och är lyhörda för förändring.

Snabbfoting-andan innebär att vi är nyfikna, dynamiska och snabbrörliga. Du möter ett lokalt, personligt och engagerat team som sprider vår passion för naturligt lärande.

Vi jobbar med långsiktiga relationer och ger dig trygghet och värdefull expertis. Mellan oss och våra utvalda partners och leverantörer har vi över nära 100 års samlad kompetens inom edtech, lärandekultur och lärande.

Inom 10 år har vi skapat en bättre värld med naturligt lärande för över 1 miljon deltagare.

Ewa Hutmacher, CEO, co-founder

Ewa är en visionär som får saker att hända med resultat.

Hon ökar värdet med Diagnostic Selling®, och är certifierad i Mastering Complex Sales®. Ewa arbetar kundcentriskt och är lösningsorienterad, med en passion för kontinuerligt lärande och Business Agility. Ewa arbetar vanligast enligt SAFe®5.1-ramverket.

Telefon: +46 8 515 107 20
Epost: [email protected]
Linked In: Ewa Hutmacher

Daniel Hutmacher, CTO, co-founder

Daniel håller i tekniken på Snabbfoting.

Han optimerar och ökar nyttan i varje lösning.

Epost: [email protected]
Linked In: Daniel Hutmacher