Agila med fokus på relationer och kvalité.

Snabbfoting bygger framtidens lärande för organisationer som vill vara en arbetsplats alla vill vara del av. Vi hjälper bolag som förändrar och förbättrar, som söker nya och agila arbetssätt.

Vår vision är att göra lärande lättillgängligt, relevant och kontinuerligt för alla i organisationen. Vårt BHAG: Make it easy to accelerate workplace learning anywhere.

Med stöd i vetenskapen arbetar vi med ett holistiskt synsätt på kompetensutveckling där lärandet är en kontinuerlig resa snarare än en enskild händelse.

Snabbfoting-andan innebär att vara nyfiken, dynamisk och agil. Du kommer möta ett team som är lokalt, personligt och engagerat med en passion för naturligt lärande.

Med våra utvalda branschledande partners har vi över 100 års samlad kompetens inom edtech och kontinuerligt lärande.

Ett urval företag med förtroende för oss.

Hur vi sticker ut.

Growth mindset och en nyfiken lärandekultur är en del av vårt DNA. Vårt engagemang för kontinuerligt lärande och människor är smittsamt och utvecklar våra kunder och oss.

Förbättring
Ledarskap
Transparens
Autonomi

Möt våra grundare

Ewa Hutmacher

CEO, co-founder

Ewa är en visionär som får saker att hända med resultat. Hon arbetar kund-centriskt och lösningsorienterat med en passion för kontinuerligt lärande och Business Agility. Hon är även host för podden Edtech Tuesdays®

Daniel Hutmacher

CTO, co-founder

Daniel håller i tekniken på Snabbfoting och är en Microsoft MVP. Han optimerar och ökar nyttan i varje lösning och är van att arbeta med komplexa miljöer i stora och små företag.

Karriär

Nyfiken på att bli en av oss?

Bli arbetsplatsen alla vill vara del av.