Ideér blir verklighet med motion. Hållbar hälsa och resultat som gör skillnad.

Snabbfoting är ett innovationsdrivet företag. Vi är snabbrörliga, lyhörda och personliga.

Vi skapar framtidens hälsolösningar och målet är mätbara hälsovinster och ekonomiska resultat. Det ska vara enkelt och motiverande att träna och röra sig och modern och enkel utbildning behövs för bra beslut.

Ewa Hutmacher, founder driver sedan 2014 företaget Snabbfoting som erbjuder friskvård och affärsmöten med enkel träning och utbildning till medelstora och stora företag, chefer och ledningsgrupper.

Du kommer uppleva glädjefylld träning, gemenskap hos oss och vi eftersträvar hållbara resultat. Vi får människor att växa och må bra och möter vanligtvis nybörjare, motionärer och nyfikna ledningsgrupper.

Vid behov arbetar vi tillsammans med utvalda och kvalitetssäkrade partners för att ge dig en bra upplevelse.

Bakgrund och utbildning

Ewa Hutmacher har arbetat i finansbranschen med produktutveckling, rådgivning och försäljning. Hon har 25 års erfarenhet av egen trading med aktier och optioner, främst med teknisk analys och swingtrading. Life Science och Pharma är vanligt förekommande branscher.

 

Hon är utbildad Civ. ekonom, Personlig Tränare, Löpcoach, Cykelinstruktör och Kostrådgivare med inriktning på kommunikation, beteenden och förändringsarbete och sockerberoende.

 

Ewa Hutmacher, berättar om historien bakom Snabbfoting:

Snabbfotings affärsidé kläcktes i löpspåret 2013 under min utbildning till personlig tränare.

Jag tog mina första löpsteg för fem år sedan. Jag vågade prova och fick mersmak, det var inte helt självklart då idrott och träning var det värsta jag visste som barn. Idag är löpning en passion för mig.

Jag upplevde så positiva hälsoeffekter av löpning och insåg att jag ville dela träningens effekter med andra genom mitt företag Snabbfoting. Jag får mina bästa idéer när jag springer och hanterar också min stressnivå och sömn bättre. Allt blir så klart och tydligt när jag rör mig.

Drömmen att gå live med Snabbfoting blev verklig 2014 för att få fler att röra sig och må bra. ”Idéer blir verklighet med motion.” Idag finns också varumärkena Aktiejogg och Startup Jogg som del av utbildningskoncepten hos oss.

Jag arbetar idag med något meningsfullt som ger hållbar hälsa och resultat som gör skillnad. Det skapar glädje och motivation.

Jag vet att kostnaden för en långtidssjukskrivning är otroligt hög för både individ, företag och samhälle. Det går att förebygga!

Har du frågor eller är nyfiken på Snabbfoting?

Kontakta oss med ett meddelande eller slå en signal på 070-769 57 10.

Besök oss på H2 Health Hub, Hälsingegatan 45 nära Odenplan i Stockholm. Boka en tid här!

Välkommen!

Vad säger våra kunder om oss?

Paul B

Paul B

Aktiejogg

Körde just min första aktiejogg med Snabbfoting! Så himla skönt format att ta möten på. 45 min anpassad jogg samtidigt man kan ställa frågor till en expert och få smarta tips. Ewa, du har ett toppen koncept i det här! Snyggt, välorganiserat och givande.

Helene Rothstein

Helene Rothstein

Företagslöpning

Jag tänker ofta på vad jag lärde mig under den träningen, även när jag är ute på egen hand i spåret. Helheten var ärligt talat som en av mina bästa arbetsdagar. Jag har nu bytt arbetsplats och förespråkar verkligen att löpträna tillsammans. Man hejar på varandra och tränar ihop samtidigt som det är individuellt.

Ann-Christin V, frilansare

Ann-Christin V, frilansare

Startup Jogg

Upplevelse av Snabbfotings Startup Jogg: Bra start på min dag! Jag var trött och och inte så sugen innan ...   Efter 45 minuters rask promenad på temat kreativitet och innovation är jag nu pigg, på gott humör och har flera nya idéer och tankar bubblande i min hjärna! Skönt, mer energi, bättre än förväntat.

Helen N

Helen N

Konditionsträning

Upplever mig piggare, men också nöjd med att hålla en kontinuitet i träningen. Att inte slippa "börja om" hela tiden.

Pernilla L

Pernilla L

Aktiejogg (duomöte)

Hur upplevde du att Aktiejogga med en expert? Det kan kännas ganska stelt på ett kontor och man kan också känna sig ganska "liten" och i händerna på en rådgivare. Att komma ut på neutral mark gör att man känner sig mer likvärdig rådgivaren. Och hela mötesformen känns mer avslappnad.

Gunilla Sjöswärd

Gunilla Sjöswärd

Löpteknik

Jag får lära mig hur just jag ska göra för att springa rätt och du kan korrigera mig direkt för du ser vad jag behöver.

Jag har även blivit inspirerad att våga satsa på att springa längre lopp och att våga springa snabbare.

Camilla W

Camilla W

Vattenlöpning med mellanmål

Jag kan verkligen rekommendera vattenlöping både i rehabsyfte, förebyggande syfte och som rolig alternativträning. Det är kul och inspirerande att bli coachad av Ewa, då hon förmedlar en lycka över träning och det smittar berättar Camilla.

Jag tycker om tanken att mat och träning går hand i hand och att det är något som Ewa har inkluderat i sina träningspass, dvs ett genomtänkt mellanmål som har ingått i priset för ett pass.

Motivation, coaching, kost och träning vinner i längden. Idéer blir verklighet med motion.

English version!