Ideér blir verklighet med motion. Hållbar hälsa och resultat som gör skillnad.

Det ska vara enkelt och motiverande att träna och röra sig.

Vi skapar framtidens friskvårdslösningar och målet är att skapa hälsovinster, ekonomiska resultat och välmående för individ, företag och samhälle.

Friskvård med konditionsinriktning kompletteras med affärsmöten utomhus med enkel konditionsträning i vår mötes- och utbildningsmetodik som finns i Aktiejogg och Startup Jogg. Med våra paketeringar kan du förbättra din hälsa, gynna ditt minne, inlärning, kognition och beslutsförmåga.

Hos Snabbfoting kommer du uppleva glädjefylld träning och gemenskap och vi får människor att växa och må bra.

Vi arbetar med både privatkunder och företag och du känner dig hemma hos oss både som nybörjare, motionär eller om du är nyfiken på en effektiv och välplanerad träningsupplevelse.

Vid behov arbetar Snabbfoting tillsammans med utvalda och kvalitetssäkrade partners för att ge dig en bra upplevelse.

 

Ewa Hutmacher, berättar om historien bakom Snabbfoting:

Snabbfotings affärsidé kläcktes i löpspåret 2013 strax efter att jag lämnat en lång karriär i finansbranschen. Under många år fick jag så många frågor om hur jag lyckades med min stock picking och trading. Flera ville anlita mig för att placera pengar och att lära ut aktiekunskap, strategi och analys. Jag tycker om att utbilda och insåg att jag kunde kombinera min kompetens från nära 25 års aktiehandel med hållbar hälsa och business.

 

Det var viktigt för mig att stanna upp i arbetslivet, bryta mig loss från en traditionell finanskarriär och få skapa något meningsfullt som ger både hälsomässiga vinster och ekonomiska resultat. Drömmen blev verklig 2014 för att få fler att röra sig och må bra.

 

Intresset för aktier, beteendeanalys och min förmåga att vara innovativ och skapande har funnits sedan barnsben. Passionen för löpning fann jag däremot för fem år sedan. Jag upplevde så positiva hälsoeffekter och insåg att jag ville dela detta med andra. Jag får mina bästa idéer när jag springer och hanterar också min stressnivå bättre. Allt blir så klart och tydligt när jag rör mig.

 

Att idag kunna snacka aktier, hälsa och business i löpspåret och skapa effektiva pedagogiska arbetssätt är en dröm som gått i uppfyllelse.

Utbildning & bakgrund

Ewa Hutmacher är civilekonom (2000) och är sedan 2013 utbildad lic. personlig tränare, lic. kostrådgivare, cykelinstruktör och löpcoach inriktad på kommunikation, beteenden, förändringsarbete och sockerberoende.

Hon finns tillgänglig som PT, affärs-PT och aktieexpert i Aktiejogg och Startup Jogg med stort teknik- och affärsintresse och nära 25 års aktiv trading på aktie- och optionsmarknaden. Teknisk analys och småbolag inom framförallt life science och pharma är specialområden.

I det tidigare professionella arbetslivet i finansbranschen märks roller som produkt-, affärsutvecklare och placeringsrådgivare.

Nyfiken på att träffa Snabbfoting?

Kontakta oss med ett meddelande eller slå en signal på 070-769 57 10.

Besök oss på H2 Health Hub, Hälsingegatan 45 nära Odenplan i Stockholm. Boka en tid här!

 

Vad säger våra kunder om oss?

Paul B

Paul B

Aktiejogg

Körde just min första aktiejogg med Snabbfoting! Så himla skönt format att ta möten på. 45 min anpassad jogg samtidigt man kan ställa frågor till en expert och få smarta tips. Ewa, du har ett toppen koncept i det här! Snyggt, välorganiserat och givande.

Helene Rothstein

Helene Rothstein

Företagslöpning

Jag tänker ofta på vad jag lärde mig under den träningen, även när jag är ute på egen hand i spåret. Helheten var ärligt talat som en av mina bästa arbetsdagar. Jag har nu bytt arbetsplats och förespråkar verkligen att löpträna tillsammans. Man hejar på varandra och tränar ihop samtidigt som det är individuellt.

Ann-Christin V, frilansare

Ann-Christin V, frilansare

Startup Jogg

Upplevelse av Snabbfotings Startup Jogg: Bra start på min dag! Jag var trött och och inte så sugen innan ...   Efter 45 minuters rask promenad på temat kreativitet och innovation är jag nu pigg, på gott humör och har flera nya idéer och tankar bubblande i min hjärna! Skönt, mer energi, bättre än förväntat.

Helen N

Helen N

Konditionsträning

Upplever mig piggare, men också nöjd med att hålla en kontinuitet i träningen. Att inte slippa "börja om" hela tiden.

Pernilla L

Pernilla L

Aktiejogg (duomöte)

Hur upplevde du att Aktiejogga med en expert? Det kan kännas ganska stelt på ett kontor och man kan också känna sig ganska "liten" och i händerna på en rådgivare. Att komma ut på neutral mark gör att man känner sig mer likvärdig rådgivaren. Och hela mötesformen känns mer avslappnad.

Gunilla Sjöswärd

Gunilla Sjöswärd

Löpteknik

Jag får lära mig hur just jag ska göra för att springa rätt och du kan korrigera mig direkt för du ser vad jag behöver.

Jag har även blivit inspirerad att våga satsa på att springa längre lopp och att våga springa snabbare.

Camilla W

Camilla W

Vattenlöpning med mellanmål

Jag kan verkligen rekommendera vattenlöping både i rehabsyfte, förebyggande syfte och som rolig alternativträning. Det är kul och inspirerande att bli coachad av Ewa, då hon förmedlar en lycka över träning och det smittar berättar Camilla.

Jag tycker om tanken att mat och träning går hand i hand och att det är något som Ewa har inkluderat i sina träningspass, dvs ett genomtänkt mellanmål som har ingått i priset för ett pass.

Välkommen!

Motivation, coaching, kost och träning vinner i längden. Idéer blir verklighet med motion.

English version!