Vi hjälper dig bli arbetsplatsen alla vill vara del av.

Så skapar vi värde för dig och dina stakeholders.

 

1. Kompetenskartläggningen är en temperaturmätare och ställer diagnos.

Workshopen sker tillsammans med dig och dina stakeholders.

Vi hjälper dig att ställa diagnos för organisationens anpassningsförmåga, digitala mognad och variabler som är viktiga för att lyckas med lärandet.

Med nuläge och framtidsvision som utgångspunkt analyserar vi vilka gap som finns och vad som behövs. Det kan t.ex. röra sig om att attrahera nya medarbetare, behålla befintliga, kompetensväxling eller utveckling.

2. Vad är mest väsentligt i er kompetenskartläggning och varför?

Vi ger dig nya synvinklar och ett värdefullt utifrånperspektiv. Kartläggningen belyser din organisations nyckelfaktorer.

3. Vi kan hjälpa dig implementera insikterna

Insikterna från workshopen hjälper dig spara tid och pengar. Välj om du vill göra anpassningarna själv eller anlita våra konsulter som är nyfikna, dynamiska och snabbrörliga.

Vi jobbar med långsiktiga relationer och ger dig trygghet och värdefull expertis. Mellan oss och våra utvalda partners och leverantörer har vi 50 års samlad kompetens inom edtech och naturligt lärande.

Välj en tid ur vår kalender direkt! Vi hör av oss inom kort!

 

Boka en fri 2-timmars komptenskartläggning

We make learning happen.

Snabbfoting-andan innebär att vi är nyfikna, dynamiska och snabbrörliga. Du möter ett lokalt, personligt och engagerat team som sprider vår passion för naturligt lärande.