Episode 15 Ronald Wintzéus: Vikten av People & Culture och ledarskap i M&A

Möt Ronald Wintzéus som arbetar på Pullman Global. Han bor sedan mer än 30 år i Belgien och har en lång karriär som konsult inom Global Executive Search, Board Services & Leadership Advisory – Corporate Affairs, M&A och Integrations.

Ewa Hutmacher och Ronald Wintzéus diskuterar M&A-processens olika steg, People & Culture, vad de som lyckas med M&A gör, och varför förvärv misslyckas. Ronald berättar faktaspäckade historier om förvärv som blivit fiaskon. Han lär sig kontinuerligt och är intresserad av så mycket mer än M&A och Executive Search. Han blev intresserad av Sustainability, CSR och ESG 2008 innan många andra var på bollen.

Om Snabbfoting

Snabbfoting leder människor till det som verkligen betyder något i deras arbetsliv med Workplace Culture Design, kontinuerligt lärande, och teknik som möjliggörare. Beslutsfattare och ledare får förutsättningar att ta bättre beslut, bygga in värde och accelerera lärandet. Edtech Tuesdays® är en intervjupodd om innovation, lärandekultur och teknologier för lärande. Podden produceras av Snabbfoting och Ewa Hutmacher, CEO and co-founder är host.

Share This Story On Your Favourite Platform!

Prenumerera på nyhetsbrevet.

Kurerade insikter om ledarskap, AI & lärande, innovation och lärandekultur. Vår Privacy policy.

Du kan skapa en blomstrande & mer framgångsrik organisation.

Du behöver inte göra det här ensam.