Episode 18 Ursula Jarl: Kraften i människor, kultur och mindset

I den här säsongsavslutningen möter vi Ursula Jarl som arbetar i finansbranschen som ansvarig för ledarskapsutveckling och kultur.

Vi diskuterar möjligheter och hinder i kultur- och värdegrundsarbeten, mod, sårbarhet och growth mindset, och att gå från ord till handling. Vi spräcker myter tillsammans om kultur och utbyter insikter och erfarenheter om lärande.

Ursula: Do it with passion or not at all.

 

Om Snabbfoting

Snabbfoting leder människor till det som verkligen betyder något i deras arbetsliv med Workplace Culture Design, kontinuerligt lärande, och teknik som möjliggörare. Beslutsfattare och ledare får förutsättningar att ta bättre beslut, bygga in värde och accelerera lärandet. Edtech Tuesdays® är en intervjupodd om innovation, lärandekultur och teknologier för lärande. Podden produceras av Snabbfoting och Ewa Hutmacher, CEO and co-founder är host.

Share This Story On Your Favourite Platform!

Prenumerera på nyhetsbrevet.

Kurerade insikter om ledarskap, AI & lärande, innovation och lärandekultur. Vår Privacy policy.

Du kan skapa en blomstrande & mer framgångsrik organisation.

Du behöver inte göra det här ensam.