Snabbfoting skapar en edge inom kontinuerligt lärande med GO1

PRESSMEDDELANDE, 2020-05-04, Stockholm

Snabbfoting skapar en edge inom kontinuerligt lärande med GO1

Snabbfoting, den nordiska experten inom lärteknologier och moderna lärlösningar, har ingått ett partnerskap tillsammans med GO1 från Australien, en global ledare inom online learning och utbildning.

Samarbetet med GO1 innebär att Snabbfoting stärker sitt befintliga erbjudande ytterligare. Vi kan erbjuda och skapa kontinuerliga lärlösningar snabbare och mer kostnadseffektivt och förse Norden med GO1:s världsledande content-leverantörer.

GO1 skapar relevans, sätter lärande i rätt context och underlättar kontinuerligt lärande, en hjärtefråga för Snabbfoting. De genomsyras av en passion för lärande och deras värderingar matchar Snabbfotings synsätt på lärande.

Ewa Hutmacher, CEO Snabbfoting, berättar:

– COVID-19 och mina kunddialoger blev en katalysator för mig att agera snabbt och skapa en edge för Snabbfoting tillsammans med GO1. Utöver värdet i lösningen, innovationskraften och framåtandan uppskattar jag mentaliteten i GO1-teamet mycket. Lärande behöver vara aptitretande, engagerande och avsett för sitt syfte. Jag ser fram emot att höja nivån för lärande och skapa resultat för vår målgrupp även i osäkra tider.

– Den rådande krisen som COVID-19 fört med sig har lett till ett paradigmskifte inom digitalisering. Digitaliseringen går fortare, det sker en positiv förändring i organisationers digitala mognadsgrad och vi står i startgroparna för effektivare lärteknologier. Det remote work-samhälle som skapats på mycket kort tid kommer leda till helt nya mönster för ledarskap och lärande. Detta vill vi stötta.

För mer information, kontakta:

Ewa Hutmacher, CEO, Snabbfoting Group AB

Tel: +46 8 515 107 20
Email: [email protected]
Web: www.snabbfoting.com
Snabbfoting Group AB, Malmskillnadsgatan 32, 111 51, Stockholm

Twitter: @snabbfoting
LinkedIn: @snabbfoting

Om Snabbfoting

Snabbfoting Group AB är ett nordiskt edtech-konsultbolag som digitaliserar lärande och fyller kunskapsluckor. Snabbfoting hjälper stora organisationer i Norden att maximera sin lärinvestering, erbjuder strategier för platform-as-a-service-produkter, och implementerar microlearning, bite-sized learning och reinforcement learning.

Vi arbetar med ledande partners och har tagit fram ett urval prisvinnande plattformar och verktyg senaste åren. Vi är nyfikna, snabbrörliga och välpositionerade att rådge, designa och implementera digitala lärlösningar på ledande SaaS- och on-premises-plattformar oavsett bransch i Norden.

Om GO1

Inspirera till utbildning och lärande är kärnan i GO1:s verksamhet. De frigör positiv potential genom en kärlek till lärande. GO1 är en etablerad ledande aktör inom lärande och utbildning online och fortsätter att arbeta tillsammans med några av de största företagen i världen som spänner över ett brett spektrum av industrier och regioner.

Som en äkta australisk tech-startup växte GO1 upp i ett garage i Brisbanes förorter. Sedan 2015 har de expanderat med nya kontor över hela världen, i USA, Sydafrika, Vietnam, Storbritannien och Malaysia.

Snabbftoing partners with GO1

GO1 partners with Snabbfoting