PRESSMEDDELANDE, 2020-03-09, Stockholm

Återigen ny utmärkelse för en av våra strategiska partners.

Vår strategiska partner eXact learning solutions har vunnit en ”Top20 Authoring Award” för tredje året i rad.

Det är med stolthet vi berättar att vår LCMS teknologi-partner eXact learning solutions, återigen tilldelats utmärkelsen ”Training Industry ‘Top20’ Award for Authoring Technology”. Läs eXact learning solutions pressmeddelande här.

Ewa Hutmacher, CEO på Snabbfoting kommenterar:

Det är ett kvitto för oss att vårt urvalsarbete av teknologier fungerar väl. På kort tid har flera av våra globala partners och leverantörer uppmärksammats av branschledande institut som utvärderar teknologier för lärande, och belönats med utmärkelser och olika priser.

Fabrizio Giorgini, Head of Professional Services, eXact learning solutions, säger:

”we are delighted to be recognized not only for our innovative authoring technology, but also importantly, for the benefits to clients of using our scalable, ‘all-in-one’, technology, and seeing ourselves places as an exemplar in the e-learning industry.”

Snabbfoting kommer nyligen från Europas största lärmässa i Karlsruhe där vi valde ut 40 av mässans 400 olika leverantörer att undersöka närmare. Vi följer löpande vad som sker globalt inom learning och educational technologies för att identifiera innovationer, och kvalitetssäkra och kravställa bättre tjänster och lösningar. Utbudet är enormt stort och det är viktigt att identifiera vilka teknologier som löser just de nordiska organisationernas behov och utmaningar.

Som beställare gäller det att förstå vilka processer och teknologier som ökar ROI, håller hög kvalité och reducerar tid och kostnader. Rätt teknologier är bara en del av många länkar i kedjan för lyckade resultat. Organisationer med många stakeholders ökar komplexiteten, och beståndsdelar som människor, strategier och kultur gör inköpsprocesserna och implementationerna långsamma.

Ewa Hutmacher, CEO på Snabbfoting berättar:

Förändringsobenägenheten i organisationer i Norden är stor, i kombination med en låg digital mognadsgrad i fler organisationer än vad man kan förvänta sig. Den digitala transformationen med effektiva lärteknologier och artificiell intelligens är bara i startgroparna. Det är otroligt spännande för mig och min organisation att vara delaktig och göra Nordens största bolag mer snabbfotade i detta förestående paradigmskifte.

För mer information kontakta

Snabbfoting:

Ewa Hutmacher, CEO

Phone: +46 70 769 57 10

Email: [email protected]

www.snabbfoting.se

LinkedIn: linkedin.com/company/snabbfoting

Om Snabbfoting

Vi är nyfikna, snabbrörliga och välpositionerade att rådge, designa och implementera digitala lärlösningar på ledande SaaS- och on-premises-plattformar. De senaste åren har vi tagit fram ett urval av kvalitetssäkrade ledande plattformar och verktyg. Vi hjälper beslutsfattare och ledare ta bättre beslut, bygga in högre värde och accelerera lärandet. Våra kunder finns i Norden, Europa och USA.

Share This Story On Your Favourite Platform!

Prenumerera på nyhetsbrevet.

Kurerade insikter om ledarskap, AI & lärande, innovation och lärandekultur. Vår Privacy policy.

Du kan skapa en blomstrande & mer framgångsrik organisation.

Du behöver inte göra det här ensam.