Träning och hälsa som ger resultat

Må bra med ett vältränat intellekt i en vältränad kropp. Vi har enkla verktyg för dig och ger kunskap så du växer och mår bra. Vårt fokus är hållbar hälsa och resultat som gör skillnad. Välj affärsmöten utomhus med en affärs-PT, våra företagskoncept eller traditionella friskvårdstjänster inom främst konditionträning, träningsprogram eller samtal & hälsotester för hållbar hälsa. Har du frågor? Kontakta oss gärna!

Kontakta oss
Utbildning & Micro learning

Utbildning & Micro learning

Snabbfoting förbereder nu några olika digitala utbildningspaket. Det ska vara enkelt att välja. Du väljer kunskapsnivå och hur mycket tid du har. Du lär dig i din takt på valfri plats i mobilen, läsplattan eller i din dator. Vill du veta mer? Kontakta oss!

Aktiejogg & Startup Jogg

Aktiejogg & Startup Jogg

Snacka ekonomi, hälsa eller din business med en affärs-PT och genomför enkel träning samtidigt. Få mer gjort, få fler ideér och lös problem lättare med rätt hjälp. Affärsmötet anpassas efter din träningsvana. Detta passar både små och stora företag samt privatpersoner. Boka en affärs-PT!

Träning & hållbar hälsa

Träning & hållbar hälsa

Våra tjänster skapas utifrån våra kunders behov och Snabbfoting är ett snabbrörligt företag. Det innebär lösningar på riktiga problem så du får det du behöver allra mest för att må bra. Med träning, coaching, föreläsningar och strategiarbete kommer du eller ditt företag känna skillnad. Fråga efter en offert!

Vi gör det svåra enkelt

Ett första steg idag är allt som behövs

Privatperson eller företag? Du får en lösning som gör skillnad.

Lediga tider just nu!    Kontakta oss

Vad behöver du som gör skillnad?

Vi möter dig där du är! Se dig omkring bland ett urval som andra uppskattar. Hos oss blir din träning enkel, motiverande och personlig. Du kommer utvecklas mer när du träffar en personlig tränare eller affärs-PT, individuellt eller i grupp. När du tränar med oss bjuder vi på frukost eller ett mellanmål. Vi finns tillhands för frågor eller offert.

Klicka här för att komma igång!
> Vattenlöpning med mellanmål

> Vattenlöpning med mellanmål

En härlig och effektiv träningsform i vatten som gör dig till en bättre löpare utan att du belastar kroppen. Du kan nå dina mål och bli ännu bättre och minimera skaderisken. Du kommer ha kul. En riktig motivationshöjare!

Löpning & Löpteknikanalys

Löpning & Löpteknikanalys

Hitta flytet i löpningen. Genom att springa med bättre löpekonomi går det snabbare framåt och du kan reducera skaderisken. Gå från tunga steg till de lätta och sväva framoch kapa tid.

> Aktiejogg

> Aktiejogg

Få bättre hälsa, ekonomi och handlingskraft med ett affärsmöte utomhus med en oberoende expert, tränings- och hälsokonsult.

> Kost och hälsosamtal

> Kost och hälsosamtal

Vilken del i livet behöver du förbättra för att må bra och få resultat? I ett kost eller hälsosamtal diskuterar vi t ex stress, livsstil, återhämtning, sömn, mål och motivation.

> Hälsosamtal och träningsprogram

> Hälsosamtal och träningsprogram

Goda vanor som skapar hållbar hälsa och resultat! Spar tid och få hjälp med enkel och effektiv träning och bra kost med hjälp av någon som sköter planeringen. Du gör träningen själv och blir coachad på distans med ett utvecklande och motiverande upplägg.

Det finns inga genvägar till resultat

Motivation, coaching, kost och träning vinner i längden.