We make learning happen.

Snabbfoting-andan innebär att vi är nyfikna, dynamiska och snabbrörliga. Du möter ett lokalt, personligt och engagerat team som sprider vår passion för naturligt lärande.

Din strategiska edtech partner

För att vara lyhörda och möta dina behov vilar vår verksamhet på tre pelare.

Våra tre pelare kan, var för sig eller i kombination, tillgodose dina behov. Låt oss börja med en 2-timmars kompetenskartläggning med dig och dina stakeholders. Tillsammans kartlägger vi vad du behöver göra för att attrahera, behålla eller utveckla relevant kompetens för dina medarbetare idag och i framtiden. Läs mer.

 

Konsultera oss

 

Strategisk edtech-rådgivning

Strategisk edtech-rådgivning

Våra processer gör att vi kan vara en oberoende och värdefull part före, under och efter en lärinvestering. Från kravfångst och lärdesign till kartläggning och utvärdering av din organisations plattformar.

Försäljning av edtech-plattformar & verktyg

Försäljning av edtech-plattformar & verktyg

Med våra edtech-rådgivare ger vi dig den bästa lösningen, med bland annat våra partners plattformar som effektivt kan reducera kostnader, spara tid och öka effekten av lärande och content-implementationer.

Konsultverksamhet för design, utveckling, onboarding & support

Konsultverksamhet för design, utveckling, onboarding & support

Med nyfikenhet, snabbrörlighet och ett personligt team kan vi hjälpa dig skapa en lärandekultur där lärande och digitalisering skapar förutsättning för naturlig kompetensöverföring på jobbet.

Workshops för din organisation

Målgrupp: Du som leder initiativ för kompetensutveckling eller effektmätning, är HR-ansvarig, L&D manager eller ämnesexpert.