Friskvård, affärsmöten med träning och utbildning som gör skillnad

Idéer blir verklighet med motion

Få enkla verktyg och kunskap så du, dina kollegor och ditt företag växer och mår bra. Se dig omkring bland ett urval tjänster som andra uppskattar. Vi gör din träning enkel, motiverande och personlig och erbjuder träning som ger gemenskap och alla ska kunna vara med på. Du får frukost eller mellanmål för helhetshälsa. Kom förbi på en kopp kaffe så diskuterar vi mer!

Kontakta oss

Vi är snabbrörliga, lyhörda och personliga.

Privatperson, medelstort eller stort företag? Du får en lösning som gör skillnad.

SÖK EN Ledig tid!

Friskvård, hälsostrategi och utbildning

Friskvård, hälsostrategi och utbildning

Du berättar om ditt nuläge och önskad målbild i företaget. Vi diskuterar hur vi kan hjälpa dig. Våra tjänster skapas utifrån våra kunders behov och vi är snabbrörliga, lyhörda oh personliga. Ditt företag uppnår hållbar hälsa och resultat med träning, coaching, affärsmöten med enkel träning och utbildning. Kontakta oss!

Löpning - kondition & löpteknik

Löpning - kondition & löpteknik

Vi skräddarsyr en lösning för ditt företag och erbjuder även personlig träning för privatpersoner. Upplev gemenskap och ha kul! Samtidigt hittar du flytet i löpningen genom att lära dig springa med bättre löpekonomi. Du vinner tid, det känns bättre och du kan reducera skaderisken för hållbar träning.

Aktiejogg & Startup Jogg

Aktiejogg & Startup Jogg

Snacka ekonomi, hälsa eller din business med en affärs-PT. Du genomför enkel träning samtidigt. Få mer gjort, få fler ideér och lös problem lättare med rätt hjälp. Affärsmötet anpassas efter din träningsvana. Detta passar både små och stora företag samt privatpersoner.

Vattenlöpning

Vattenlöpning

Vattenlöpning är en härlig och effektiv träningsform i vatten som passar alla. Det gör dig till en bättre löpare utan att du belastar kroppen. Du kan nå dina mål och minimera skaderisken. Ha kul och få bättre teknik hos oss.

Hälsosamtal

Hälsosamtal

Ibland är det skönt att dela sina tankar och mål med någon. Du berättar om ditt nuläge och dina mål och vi berättar hur vi kan hjälpa dig. Därefter anpassar vi bästa lösningen för dig. Vi har kunskap om förändringsarbete kring t ex kost, träning, sömn och stress och arbetar med ett långsiktigt hållbart perspektiv. Vid behov finns extern kompetens att tillgå.

Det finns inga genvägar till resultat

Motivation, coaching, kost och träning vinner i längden.