Spar tid och pengar. Säkra din organisations kompetens.

Konsulttjänster

Konsulttjänster

Vad är er akilleshäl som hindrar er från att bli mer lönsam, effektiv och hållbar som organisation? Vi kan hjälpa er att diskutera strategi, digitalisera dina utbildningsprocesser och säkra kompetens. Vi är snabbrörliga, lyhörda och lösningsorienterade. Se allt mer klart efter ett möte med oss!

Hållbar organisation med KATALYSATOR, ett digitalt 12-veckorsprogram

Hållbar organisation med KATALYSATOR, ett digitalt 12-veckorsprogram

Bryt med dina invanda mönster. Ersätt ineffektiva vanor och dold stress mot något lönsamt och hållbart. Detta 12-veckorsprogram ökar din medvetenhet om hur stress uppkommer och hur du kan höja kvalitén i dina möten. Du kommer märka skillnaden.

Digital utbildning från ax till limpa

Digital utbildning från ax till limpa

Vill du ha hjälp med strategi och plattformsval? Vi kan implementera lösningar med ert egna innehåll och varumärke, för bland annat onboarding, sälj och kundvård. Vi börjar alla uppdrag med att ta fram rätt kravställning tillsammans. Därefter presenterar vi en strategi, och ett urval av rekommenderade plattformar. Vi har erfarna konsulter som kan leda införandearbetet.

Boka en demo

Kontakta oss

 Hållbart arbetsliv och arbetsplats

Arbetsmiljöverkets föreskrift Organisatorisk och social arbetsmiljö (AFS 2015:4)

31 mars 2016 fick svensk arbetsmarknad nya regler mot psykosocial ohälsa. I AFS 2015:4 regleras arbetsgivarens ansvar att förhindra stress och kränkande särbehandling.

Snabbfoting arbetar förebyggande och hjälper dig vara proaktiv med våra tjänster.

Kontakta oss idag!

Boka en demo

Vi bjuder på kaffe!

Kontakta oss