• Deltagaren i centrum

  Användarupplevelser som gör skillnad

  Vi sätter deltagaren i centrum och ökar engagemanget, kompetensen och prestationen. För att säkerställa avkastningen använder vi vår process, utvalda plattformar, och värnar om relationer. Vi inspirerar deltagaren till nyfikenhet, reflektion och självledarskap, och designar ett relevant lärande i rätt kontext.

  Framtidssäkra er organisation. Vi förser er med:
  * Personaliserat lärande och relevant content - skräddarsytt eller off-the-shelf.
  * Ett elegant och intuitivt gränssnitt. Mobile-first eller native app med ert brand.
  * Tillgänglighet online eller offline. Molnbaserat eller on-prem.

  Användarupplevelser som gör skillnad

We make learning happen.

Snabbfoting-andan innebär att vi är nyfikna, dynamiska och snabbrörliga. Du möter ett lokalt, personligt och engagerat team som sprider vår passion för naturligt lärande.

Din strategiska edtech partner

För att vara lyhörda och möta dina behov vilar vår verksamhet på tre pelare.

Våra tre pelare kan, var för sig eller i kombination, tillgodose dina behov. Vi hjälper dig attrahera, behålla och utveckla relevant kompetens för dina medarbetare idag och i framtiden. Vi hjälper er bli arbetsplatsen alla vill vara del av.

 

Strategisk edtech-rådgivning

Strategisk edtech-rådgivning

Våra processer gör att vi kan vara en oberoende och värdefull part före, under och efter en lärinvestering. Från förstudie, kravfångst och lärdesign till kartläggning och utvärdering av din organisations plattformar.

Försäljning av lärplattformar & verktyg

Försäljning av lärplattformar & verktyg

Med våra edtech-rådgivare ger vi dig den bästa lösningen, med bland annat våra partners plattformar som effektivt kan reducera kostnader, spara tid och öka effekten av lärande och content-implementationer.

Konsultverksamhet för design, utveckling, onboarding & support

Konsultverksamhet för design, utveckling, onboarding & support

Med nyfikenhet, snabbrörlighet och ett personligt team kan vi hjälpa dig skapa en lärandekultur där lärande och digitalisering skapar förutsättning för naturlig kompetensöverföring på jobbet.

Gör kompetenskartläggningen i tid

Varför är kompetenskartläggningen viktig?

Kartläggningen ska hjälpa er att förstå var ni ska fokusera era resurser, vilka färdigheter som kommer att krävas och vilka typer av kurser ni behöver skapa. Vi kan hjälpa dig identifiera kunskapsluckor och skräddarsy en lösning för dina medarbetare. Har du behov av skräddarsytt material och plattform eller off-the-shelf-content kan vi tillhandahålla detta för dig!

 

Läs mer

Nyfiken på att prova Train-the-trainers?

Vår vision är att göra lärande naturligt. Vi hjälper er bli arbetsplatsen alla vill vara del av.

 

Kontakta oss