• Vi ser till att din lärinvestering gör nytta och är effektiv.

    We make learning happen.

    Många organisationer spenderar miljonbelopp årligen på utbildning som inte fungerar. Det har visat sig att endast en liten del av investeringen omsätts i verklig nytta och resultat i verksamheten. Det är här vi på Snabbfoting kan hjälpa till!

    Konsultera våra edtech-rådgivare
    We make learning happen.

Kunskap är färskvara. Hur kan vi hjälpa dig?

Vi ser till att din lärinvestering gör nytta och är effektiv.

Vi utvecklar <span style="color: #dd533c;">moderna</span> och <span style="color: #dd533c;">effektiva</span> lärlösningar med <span style="color: #dd533c;">ert</span> content.

Vi utvecklar moderna och effektiva lärlösningar med ert content.

Våra edtech-rådgivare utvecklar moderna upplevelser och lärdesign som ökar engagemang och inlärning. Vi onboardar och implementerar din utbildningslösning i samverkan med dina ämnesexperter. Med kunden i fokus skapar vi långssiktiga relationer utan avkall på kvalitet. Vi ser fram emot att öka effekten på din lärinvestering.
Kontakta oss så berättar vi mer ›

Öka <span style="color: #dd533c;">nyttan</span> med <span style="color: #dd533c;">prisvinnande</span> plattformar och <span style="color: #dd533c;">kraftfulla</span> inlärningsmetriker.

Öka nyttan med prisvinnande plattformar och kraftfulla inlärningsmetriker.

Våra edtech-rådgivare kan diskutera dina behov och hjälpa dig optimera dina krav. Vi är dynamiska med kunden i fokus. Vi är vana vid frågor kring systemintegrationer, contenthantering i stora företag, processer för multinationella organisationer och moderna SaaS- och on-premises-plattformar.
Glöm inte siffrorna! Vi förser dig med kraftfulla inlärningsmetriker så du kan mäta resultaten och din investering.
Läs mer›

Med våra konsulttjänster sparar du <span style="color: #dd533c;">tid</span> och <span style="color: #dd533c;">pengar</span> och får <span style="color: #dd533c;">effekt</span>.

Med våra konsulttjänster sparar du tid och pengar och får effekt.

Maximera avkastningen på din lärinvestering med strategier för relevant content, microlearning och reinforcement learning. Kom igång genom att boka en workshop för era beslutsfattare och ämnesexperter. Vi utvecklar en utbildningslösning och strategi som ger bättre effekt och större engagemang.
Kontakta oss så berättar vi mer ›

Mobile learning och anpassat lärande när du behöver det som mest

Lärande Mobile-first är en självklarhet, precis som möjligheten till lärande med offlinefunktionalitet. Vi gillar att förenkla och skapa rätt förutsättningar för att öka värdet av lärande.

Vi skapar utbildningslösningar som ditt team kan omsätta direkt i arbetet och som ökar kompetensöverföring och engagemang.

Eftersom vi arbetar med mobile-first-anpassat lärande ser vi till att maximera nyttan av er lärinvestering med relevant content och med strategier som exempelvis microlearning och reinforcement learning.

Våra utbildningslösningar ger dig möjlighet till ett kontinuerligt lärande som fyller just dina kritiska kompetensluckor när du behöver det som mest.

Vårt team arbetar tillsammans med välrenommerade partners för att säkerställa kundnytta och avkastning – och få jobbet gjort snabbare.