• We make learning happen.

    Så hjälper vi dig.

    Vi jobbar med långsiktiga relationer och ger dig trygghet och värdefull expertis. Mellan oss och våra utvalda partners och leverantörer har vi 50 års samlad kompetens inom edtech och naturligt lärande.

    Få en fri kompetenskartläggning
    Så hjälper vi dig.

Strategisk edtech-rådgivning som ger nöjdare användare

Vi gör lärande modernt, användarcentriskt och effektivt.

Din strategiska edtech partner

För att vara lyhörda och möta dina behov vilar vår verksamhet på tre pelare.

Våra tre pelare kan, var för sig eller i kombination, tillgodose dina behov. Låt oss börja med en fri 2-timmars kompetenskartläggning med dina lärspecialister och stakeholders. Tillsammans kartlägger vi vad du behöver göra för att attrahera, behålla eller utveckla relevant kompetens för dina medarbetare idag och i framtiden. Läs mer.

Strategisk edtech-rådgivning

Strategisk edtech-rådgivning

Vi hjälper dig bli arbetsplatsen alla vill vara del av. Våra processer gör att vi kan vara en oberoende och värdefull part före, under och efter en lärinvestering. Från kravfångst och lärdesign till kartläggning och utvärdering av din organisations plattformar.

Försäljning av edtech-plattformar och verktyg

Försäljning av edtech-plattformar och verktyg

Varje organisation har sina unika utmaningar. Med våra edtech-rådgivare ger vi dig den bästa lösningen, med bland annat våra partners plattformar som effektivt kan reducera kostnader, spara tid och öka effekten av lärande och content-implementationer.

Konsultverksamhet för design, utveckling, onboarding och support

Konsultverksamhet för design, utveckling, onboarding och support

Med relevans, nyfikenhet och ett personligt team kan vi hjälpa dig skapa en lärandekultur där lärande och digitalisering skapar förutsättning för naturligt lärande in the flow of work.

Vårt team arbetar tillsammans med välrenommerade partners för att säkerställa kundnytta och avkastning – och få jobbet gjort snabbare.