10 kriterier att överväga vid valet av läroplattform

Det finns en stor bredd av lärplattformar med varierande utbud av funktioner, och det kan vara svårt att värdera vad som är rätt för just din organisation. Vi har satt ihop en översikt med 10 viktiga saker att tänka på när du står i valet.

Ladda ned guiden

Din edtech-partner. We make learning happen.

Vi implementerar lärande på ledande kvalitetssäkrade teknologier och skapar modernt, effektivt lärande. Vi gör skräddarsytt content eller off-the-shelf för din organisation.

Våra edtech-rådgivare hjälper dig optimera dina krav och kan ge dig rätt lärlösning och läroplattform.

Vi jobbar med långsiktiga relationer och ger dig trygghet och värdefull expertis. Mellan oss och våra utvalda partners och leverantörer har vi 50 års samlad kompetens inom edtech och lärande.

 

Kontakta oss

Vi har en lokal närvaro med global räckvidd.

ECHO Microlearning and Reinforcement Platform

ECHO Microlearning and Reinforcement Platform

Snabbfoting är partner med SwissVBS - a BTS company. Vi är den nordiska återförsäljaren av ECHO, en Mobile learning-plattform med en AI-motor och kraftfulla analytics. Vi hjälper er att höja prestationen och minska tiden till kompetens.

Med ECHO identifierar du tidigt kunskapsluckor och kan fylla kompetensgap med relevant content utan repetition. ECHOs AI-motor skapar ett personaliserat och kurerat content. Deltagarna får en unik kontinuerlig lärresa och en användarupplevelse som gör skillnad. Resultaten utvärderas med Power BI och den kraftfulla analytics-datan gör det möjligt att värdera teamets framsteg och ge rätt stöd och feedback.

Läs mer

eXact LCMS

eXact LCMS

Vårt strategiska partnerskap med eXact learning solutions ger dig tillgång till en prisvinnande lösning för kunskapsöverföring. Det här är ett LCMS som passar organisationer som har projekt med mycket content eller många stakeholders och contentskapare.

Många pågående projekt parallellt kan effektivt allokeras mellan författare, lärare, ämnesexperter, innehållsgranskare och projektledare genom hela eller delar av utvecklingsprocessen. Just detta löser eXacts LCMS effektivt.

Läs mer

Relevanta kurser från världens främsta utbildningsleverantörer

Vi hjälper dig lyckas med läroplattform och medarbetarutvecklingen!

Genom vårt strategiska partnerskap med GO1, kan vi leverera tusentals kurser från världens högst rankade content-leverantörer. Anslut GO1 till Teams, integrera med ditt LMS eller använda plattformens inbyggda LMS.

Att hitta rätt lärlösning kan vara svårt – men det behöver inte vara det. Som världens största marknadsplattform för kompetensutveckling ger Go1 dig omedelbar tillgång till tusentals utbildningsresurser, hämtade från de bästa content-leverantörerna i världen.

 

Jag vill prova

SwissVBS och ECHO Mobile learning app & Reinforcment learning

eXact learning solutions LCMS

Go1