Samarbeta med en rådgivare och implementera en kund-centrisk lösning snabbare än på egen hand.

Vi digitaliserar lärande och fyller kunskapsluckor med ledande SaaS- och on-premises-plattformar. De senaste åren har vi gjort ett urval av moderna plattformar och verktyg, och vi samarbetar med internationella branschledande partners. Behöver du hjälp med att ta fram en shortlist till ditt ekosystem av plattformar? Kontakta oss, så hjälper vi er!

Rapid Learning - Science is the foundation

Rapid Learning - Science is the foundation

Snabbfoting är partner med Rapid Learning, en pionjär inom mikroträning för försäljning och ledarskap. Snabbfoting stärker sina befintliga lärresor och medarbetarupplevelser med Rapid Learnings vetenskapligt baserade approach med Behavioral Psychology och Neuroscience. Grundpelaren i Rapid Learnings off-the-shelf content är de korta mikromodulerna på 4-6 min med ett inlärningskoncept som ändrar ett beteende i taget för att uppnå ett önskat resultat. Lär dig in the flow-of-work med plattformen och få mätbara framsteg.

ECHO Microlearning and Reinforcement Platform

ECHO Microlearning and Reinforcement Platform

Snabbfoting är partner med SwissVBS - a BTS company. Vi är den nordiska återförsäljaren av ECHO, en Mobile learning-plattform med en AI-motor och kraftfulla analytics. Vi hjälper er att höja prestationen och minska tiden till kompetens.

Med ECHO identifierar du tidigt kunskapsluckor och kan fylla kompetensgap med relevant content utan repetition. ECHOs AI-motor skapar ett personaliserat och kurerat content. Deltagarna får en unik kontinuerlig lärresa och en användarupplevelse som gör skillnad. Resultaten utvärderas med Power BI och den kraftfulla analytics-datan gör det möjligt att värdera teamets framsteg och ge rätt stöd och feedback.

eXact LCMS

eXact LCMS

Vårt strategiska partnerskap med eXact learning solutions ger dig tillgång till en prisvinnande lösning för kunskapsöverföring. Det här är ett LCMS som passar organisationer som har projekt med mycket content eller många stakeholders och contentskapare.

Många pågående projekt parallellt kan effektivt allokeras mellan författare, lärare, ämnesexperter, innehållsgranskare och projektledare genom hela eller delar av utvecklingsprocessen. Just detta löser eXacts LCMS effektivt.

Vi hjälper dig lyckas med plattformen och talangutvecklingen.

Kurerade kurser från världens främsta utbildningsleverantörer

Genom vårt strategiska partnerskap med GO1, kan vi leverera tusentals kurser från världens högst rankade content-leverantörer. Anslut GO1 till Teams, integrera med ditt LMS eller använda plattformens inbyggda LMS.

Att hitta rätt utbildningslösning kan vara svårt – men det behöver inte vara det. Som världens största marknadsplattform för kompetensutveckling ger Go1 dig omedelbar tillgång till tusentals utbildningsresurser, hämtade från de bästa content-leverantörerna i världen.

 

Jag vill prova

Vi har en global räckvidd med lokal närvaro.

Partners

 

Rapid Learning - a BTS company

SwissVBS och ECHO Mobile learning app & Reinforcement learning

eXact learning solutions LCMS

Go1