Veronica Lundberg, ny Chief Marketing Officer på Snabbfoting Group AB, anslöt till vårt team mitt under Coronakrisen och har nu jobbat med oss i en månad. Veronica är en doer som gillar förändring och pratar passionerat om kommunikation baserat på digital analys. Hon renoverar hemma och bygger en egen sommarstuga med mottot ”friskt vågat, hälften vunnet”.

Vad ser du fram emot för möjligheter som marknadschef i Snabbfoting, det snabbfotade edtechbolaget?

Att i ett tidigt skede få bära ut Snabbfotings budskap om hur man som organisation kan möjliggöra digitalt lärande genom den plattform som matchar just deras behov bäst. Något som även tilltalar mig är det faktum att edtech är en av de branscher som växer snabbast i världen – vem vill inte vara med på den resan?!

Vad är väsentligt att förmedla i sitt lärcontent för att attrahera rätt medarbetare och kompetens?

Att man utlovar kontinuerligt lärande till sina medarbetare som dessutom är anpassat på individnivå. Och här kommer en klyscha, men jag bjuder på den. ”Vi lever i en värld som ständigt förändras i och med digitaliseringens framfart och kontinuerligt lärande kommer att vara affärskritiskt. Så med andra ord, om ni som organisation ska framtidssäkra er plats på marknaden, måste ni inte bara anpassa er produkt eller tjänst kontinuerligt – ni måste även ge era medarbetare rätt förutsättningar för att klara av snabba förändringar. Jag tror att de organisationer som kommer ställa om till en kultur som uppmanar till kontinuerligt lärande är de som kommer att stå starkast.”

Vad vill du se mer av inom digitalt lärande det närmaste året?

Snabbt och enkelt lärande som har utvecklats och anpassats för individens behov. Jag tycker teknik är kul och fascineras av möjligheterna som AI och Machine Learning kan förse oss med när det kommer till individualisering.
Jag tror även att organisationer måste få upp ögonen för hur en digital läroplattform kan hjälpa dem att få engagerade medarbetare, att tillvarata den kunskap som finns och den som kan utvecklas inom bolaget.

Varmt välkommen till oss på Snabbfoting Veronica!

Kontakta oss gärna om du har frågor. Fler artiklar från oss hittar du på bloggen och LinkedIn!

Om Snabbfoting

Vi hjälper beslutsfattare och ledare ta bättre beslut, bygga in högre värde och accelerera lärandet. Våra kunder finns i Norden, Europa och USA.

Share This Story On Your Favourite Platform!

Prenumerera på nyhetsbrevet.

Kurerade insikter om ledarskap, AI & lärande, innovation och lärandekultur. Vår Privacy policy.

Få en personlig konsultation.

Vi hjälper er bli arbetsplatsen alla vill vara del av.