Sommarhälsning – nu är snart ledigheten här

Idag gick solen upp 03.31 och går ned 22.08 vilket innebär att det är årets längsta dag i Stockholm. Det är dags att njuta på riktigt av sol, glass, jordgubbar, sill, färskpotatis och gräddfil, samt kasta frisbee eller spela kubb med varandra.

Vi hoppas att du redan har rosor på kind och solsken i blick, och att du får gott om tillfällen att ladda batterierna i hängmattan.

För Snabbfoting har trenden i år varit en positiv utveckling med vind i seglen och stort fokus på transformation inom lärandekultur och digitalisering. Vi har arbetat med flera stora utländska organisationer. Vi har haft ett högt produktionstempo den här säsongen i vår podd Edtech Tuesdays och släppt tio avsnitt med svenska och internationella gäster. Många har uppskattat balansen mellan innovation, lärandekultur och framtidens plattformar. Flera medvetna val och investeringar har lagt grunden till den här positiva riktningen för oss. Snart är hela säsong tre i höst bokad och du kan hitta oss på Edtechkartan. Vi har mycket att se fram emot efter sommarledigheten.

Eftersom vi arbetar kund-centriskt kan varje nytt uppdrag vi gör jämföras med att bygga ett hus som behöver ritas, byggas, fyllas och målas. Vill vill att våra kunder ska trivas och få resultat på sista raden. Vi har inga färdiga ritningar. Vi har processerna, och ritningarna utvecklar vi tillsammans med våra kunder.

Det är lika spännande varje gång. Det är kreativiteten, perspektiven och att tänka stort som är nycklarna.

Tack för att du följer med oss här och på sociala medier.

Glad sommar!

Ewa Hutmacher, vd och medgrundare

Om Snabbfoting

Vi ger beslutsfattare och ledare förutsättningar att ta bättre beslut, bygga in värde och accelerera lärandet. Våra kunder finns i Norden, Europa och USA.

Share This Story On Your Favourite Platform!

Prenumerera på nyhetsbrevet.

Kurerade insikter om ledarskap, AI & lärande, innovation och lärandekultur. Vår Privacy policy.

Du kan skapa en blomstrande & mer framgångsrik organisation.

Du behöver inte göra det här ensam.