HR-dagen i Stockholm – nya insikter & nya idéer

Fredag den 11 november 2022 kl är det dags för HR-Dagen på Münchenbryggeriet i Stockholm.

Träffa oss på Snabbfoting och en rad intressanta utställare. Dagen ger också möjlighet att lyssna till ett flertal inspirerande föredrag.

Allt sker i en härlig miljö med god mat och utmärkt service. På plats hålls en mässa med utställande företag som alla vänder sig till er som arbetar med personalansvar på företag i regionen.

HR-dagen, inklusive måltider, är helt kostnadsfri för er som anmäler er som besökare. Detta är ett unikt tillfälle för er som arbetar med personal att tillbringa en både rolig och lärorik dag tillsammans med kollegor och leverantörer till branschen.

När: 11 november

Var: Münchenbryggeriet

Anmälan krävs! Begränsat antal platser.

Vanliga utmaningar bland våra förfrågningar 2022

De vanligaste utmaningarna är bibehålla, attrahera och utveckla medarbetare. Vd:ar och ledare kommer till oss för att diskutera hur de kan arbeta med att proaktivt minska personalomsättning, genomföra kompetenskartläggningar och skapa attraktiva arbetsplatser med nöjda medarbetare.

De stora svenska företagens insikter och behov innebär att fler och fler rör sig mot ekosystem med talangteknologier, s.k. EXP-plattformar, som kan bidra till en intern rörlighet, karriärresor, personaliserat lärande och s.k. content intelligence med kurerat innehåll.

Det lär medarbetarna att ta ansvar för, och leda sin egen utveckling med pull-lärande, i motsats till traditionellt push-lärande. De kan utvecklas och prestera bättre i arbetet, och bli gladare individer.

Ewa Hutmacher: Många företag har gått från en diskussion om engagerade och effektiva medarbetare, till en om glada och nöjda medarbetare. En kultur med nyfiket lärande, teknikstöd, och ett delat ansvar för kompetensutveckling kan göra att detta är möjligt. Det här är en av de vanligaste anledningarna till vi blir kontaktade idag.

För mer information, vänligen kontakta:

Ewa Hutmacher, vd, Snabbfoting Group AB

Tel: +46 8 515 107 20

Email: [email protected]

Web: www.snabbfoting.se

Om Snabbfoting

Vi hjälper beslutsfattare och ledare ta bättre beslut, bygga in högre värde och accelerera lärandet. Våra kunder finns i Norden, Europa och USA.

Share This Story On Your Favourite Platform!

Prenumerera på nyhetsbrevet.

Kurerade insikter om ledarskap, AI & lärande, innovation och lärandekultur. Vår Privacy policy.

Du kan skapa en blomstrande & mer framgångsrik organisation.

Du behöver inte göra det här ensam.