Episode 1 Fredrik Östbye: Att lyckas med innovation och tillväxt

I det här avsnittet av Edtech Tuesdays har vi fått en stund med Fredrik Östbye. Vi pratar om entreprenörskap och vad som behövs för att lyckas med innovation.

Fredrik Östbye är en nyfiken serieentreprenör och innovatör. Hans hjärtefrågor är innovation som har stor betydelse inom områdena vatten- och energi. Han började bygga sina första bolag redan som student och ser tillfälligheter som möjligheter att bygga fler bolag.

Om Snabbfoting

Snabbfoting leder människor till det som verkligen betyder något i deras arbetsliv med Workplace Culture Design, kontinuerligt lärande, och teknik som möjliggörare. Beslutsfattare och ledare får förutsättningar att ta bättre beslut, bygga in värde och accelerera lärandet. Edtech Tuesdays® är en intervjupodd om innovation, lärandekultur och teknologier för lärande.

Share This Story On Your Favourite Platform!

Prenumerera på nyhetsbrevet.

Kurerade insikter om ledarskap, AI & lärande, innovation och lärandekultur. Vår Privacy policy.

Du kan skapa en blomstrande & mer framgångsrik organisation.

Du behöver inte göra det här ensam.