Episode 24 Daniel Karlsson: Projektledning med AI

I det här avsnittet har vi nöjet att presentera Daniel Karlsson PhD, en passionerad teknikentusiast och expert på projektledning med AI. Daniel delar med sig av sina insikter om hur AI förändrar landskapet för projektledning, från att automatisera mötesanteckningar till att omforma projektledningsprocesser. Han ger oss en inblick i de mest spännande användningsområdena inom AI och projektledning och hur dessa kan komma att definiera hur vi arbetar och förhåller oss till tekniken i framtiden.

Lyssna på Daniel och Ewa när de utforskar framtiden, vad vi gör, inte gör och varför. Detta är ett avsnitt du inte vill missa!

Följ oss på din favoritplattform och dela gärna avsnittet om du gillar detta!

Om Snabbfoting

Snabbfoting leder människor till det som verkligen betyder något i deras arbetsliv med Workplace Culture Design, kontinuerligt lärande, och teknik som möjliggörare. Beslutsfattare och ledare får förutsättningar att ta bättre beslut, bygga in värde och accelerera lärandet. Edtech Tuesdays® är en intervjupodd om innovation, lärandekultur och teknologier för lärande. Podden produceras av Snabbfoting. Ewa Hutmacher, CEO är programledare.

Share This Story On Your Favourite Platform!

Prenumerera på nyhetsbrevet.

Kurerade insikter om ledarskap, AI & lärande, innovation och lärandekultur. Vår Privacy policy.

Du kan skapa en blomstrande & mer framgångsrik organisation.

Du behöver inte göra det här ensam.