Episode 26 Anders Brolin Jaconelli: Modet, perspektiven och hävstången för att klara framtidens utmaningar

I det här avsnittet med Anders Brolin Jaconelli diskuterar vi ledarens roll, empati och modigt ledarskap, och perspektiven som behövs för kunna skapa hävstång för en effektivare vård och omsorg.

Dessutom diskuterar vi hur automatisering och AI kan möjliggöra lösningar på dagens och framtidens utmaningar. Vi utforskar vinsterna när ledare kan frigöra tid och vara mer inlyssnande och närvarande.

Anders arbetar idag som chef, och har bl.a arbetat på myndighet med tillsyn av vård, som politisk tjänsteman, sjuksköterska och ambulanssjuksköterska.

Häng med oss i detta intressanta sommaravsnitt och bli nyfiken på hur vi kan forma en bättre framtid.

Dela gärna avsnittet i social medier så fler kan lyssna på våra poddar. Det skulle vi uppskatta mycket! Kontakta oss om du har frågor eller har önskemål om en gäst att lyssna på i nästa säsong.

Om Snabbfoting

Snabbfoting leder människor till det som verkligen betyder något i deras arbetsliv med workplace culture design, kontinuerligt lärande, och teknik som möjliggörare. Beslutsfattare och ledare får förutsättningar att ta bättre beslut, bygga in värde och accelerera lärandet. Edtech Tuesdays® är en intervjupodd om innovation, lärandekultur och teknologier för lärande. Podden produceras av Snabbfoting. Ewa Hutmacher, CEO är programledare.

Share This Story On Your Favourite Platform!

Prenumerera på nyhetsbrevet.

Kurerade insikter om ledarskap, AI & lärande, innovation och lärandekultur. Vår Privacy policy.

Du kan skapa en blomstrande & mer framgångsrik organisation.

Du behöver inte göra det här ensam.