Episode 25 Cecilia Gruvberger: I huvudet på en serieentreprenör

Cecilia Gruvberger, CEO på Favvos, gillar ideér, kreativa miljöer och att få saker att hända med hjälp av att samarbeta i team. I den här intervjun samtalar vi om att resa kapital, drivkraften att bidra till något som är större än dig själv, och definitionen av lycka och att lyckas. I detta avsnitt firar Edtech Tuesdays 2 år och vi bjussar på lärdomar och anekdoter om entreprenörsskap.

Dela gärna det här avsnittet i sociala medier och lyssna på Edtech Tuesdays på din favoritplattform i sommar.

Kontakta Cecilia om du är nyfiken och vill veta mer om hennes affärsidé. Maila Ewa Hutmacher på [email protected] så förmedlar vi en kontakt.

Om Snabbfoting

Snabbfoting leder människor till det som verkligen betyder något i deras arbetsliv med Workplace Culture Design, kontinuerligt lärande, och teknik som möjliggörare. Beslutsfattare och ledare får förutsättningar att ta bättre beslut, bygga in värde och accelerera lärandet. Edtech Tuesdays® är en intervjupodd om innovation, lärandekultur och teknologier för lärande. Podden produceras av Snabbfoting. Ewa Hutmacher, CEO är programledare.

Share This Story On Your Favourite Platform!

Prenumerera på nyhetsbrevet.

Kurerade insikter om ledarskap, AI & lärande, innovation och lärandekultur. Vår Privacy policy.

Du kan skapa en blomstrande & mer framgångsrik organisation.

Du behöver inte göra det här ensam.