Episode 11 Helene Rothstein: Lärdomar av extern kommunikation

Möt Helene Rothstein som är journalist inom ekonomi och affärsjuridik och jobbar på Monopol Media. Ewa Hutmacher på Snabbfoting intervjuar Helene om företagsledares externa kommunikation, lärdomar och om vad som förändrats de senaste 20 åren. Vi kommer in på mångfald, kritiskt tänkande och stories som fått riktigt stort genomslag.

Helene skriver för Affärsvärlden, och är programledare och producent för podden Marknaden, tidigare Affärsvärlden Magasin.

Om Snabbfoting

Snabbfoting leder människor till det som verkligen betyder något i deras arbetsliv med Workplace Culture Design, kontinuerligt lärande, och teknik som möjliggörare. Beslutsfattare och ledare får förutsättningar att ta bättre beslut, bygga in värde och accelerera lärandet. Edtech Tuesdays® är en intervjupodd om innovation, lärandekultur och teknologier för lärande. Podden produceras av Snabbfoting och Ewa Hutmacher, CEO and co-founder är host.

Share This Story On Your Favourite Platform!

Prenumerera på nyhetsbrevet.

Kurerade insikter om ledarskap, AI & lärande, innovation och lärandekultur. Vår Privacy policy.

Du kan skapa en blomstrande & mer framgångsrik organisation.

Du behöver inte göra det här ensam.