Episode 11 Helene Rothstein: Lärdomar av extern kommunikation

Möt Helene Rothstein som är journalist inom ekonomi och affärsjuridik och jobbar på Monopol Media. Ewa Hutmacher på Snabbfoting intervjuar Helene om företagsledares externa kommunikation, lärdomar och om vad som förändrats de senaste 20 åren. Vi kommer in på mångfald, kritiskt tänkande och stories som fått riktigt stort genomslag.

Helene skriver för Affärsvärlden, och är programledare och producent för podden Marknaden, tidigare Affärsvärlden Magasin.

Om Snabbfoting

Podden produceras av Snabbfoting, ett rådgivnings- och edtech-konsultbolag. Vi ger beslutsfattare och ledare förutsättningar att ta bättre beslut, bygga in värde och accelerera lärandet. Våra kunder finns i Norden, Europa och USA.

Share This Story On Your Favourite Platform!

Prenumerera på nyhetsbrevet.

Kurerade insikter om ledarskap, AI & lärande, innovation och lärandekultur. Vår Privacy policy.

Få en personlig konsultation.

Vi hjälper er bli arbetsplatsen alla vill vara del av.